Actuele agrarische vacatures voor Bachelors en Masters

27 vacatures gevonden
Onder agrarische vacatures verstaan we vacatures binnen de landbouw, tuinbouw, fruitteelt, veevoedersector en mechanisatie. Deze vacatures worden door werkgevers en intermediairs op onze website gepubliceerd. Vind hier je ideale match!

Werken in de agrarische sector

De agrarische sector innoveert nog iedere dag en is altijd in beweging. Binnen de agri sector zijn bedrijven altijd op zoek naar hoogopgeleide professionals. Binnen de agrarische sector kun je denken aan de volgende banen: sales, development, logistiek, inkoop, marketing en managementfuncties.

Alle agrarische banen die we aanbieden zijn op bachelor- of masterniveau. De vacatures worden door werkgevers en intermediairs op onze website gepubliceerd. Vind jouw perfecte baan en kom in contact met jouw nieuwe werkgever!
Roeselare
Tuinbouw
25 nov. 2020

Onderzoeker tuinbouw focus witloofteelt

We zoeken een gedreven onderzoeker die de verantwoordelijkheid voor het onderzoeks- en voorlichtingsprogramma witloofteelt binnen Inagro opneemt. 
Delete
Save in favorites
Roeselare
Tuinbouw
24 nov. 2020

Teeltverantwoordelijke(n) glastuinbouw

Ben je gebeten door plantenteelt en (serre)techniek? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Inagro? 
Delete
Save in favorites
Tienen, Vlaanderen, Zuid Nederland
Veehouderij
Diervoeding/Feed
23 nov. 2020

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger Jodoco NV

Ervaren en gedreven Technisch Commercieel Vertegenwoordiger voor Vlaanderen en Zuid Nederland. Bio/industrieel Ingenieur of Bio/Agro wetenschapper met commercieel talent en affiniteit met...
Delete
Save in favorites
Brussel
Tuinbouw
Landbouw
23 nov. 2020

Agro-economisch Adviseur

Als Agro-economisch Adviseur vorm je een essentiële schakel in de belangenverdediging van de graan- en grondstoffensector en van de agro-toelevering, zowel op nationaal als internationaal...
Delete
Save in favorites
Oost en West Vlaanderen
Tuinbouw
Landbouw
20 nov. 2020

Landbouwbedrijfsadviseur

Je adviseert, begeleidt agrarische ondernemers, als geen ander ken je de uitdagingen van de ondernemer.
Delete
Save in favorites
Sint - Truiden
Tuinbouw
Food, industrie
20 nov. 2020

Adviseur Innovatieve Voedingsproducten en technologie

Je maakt deel uit van het duo dat de werking van het Terroir Ontwikkelingscentrum opstart Je hebt een goede kijk op het traject van productontwikkeling van idee tot lancering....
Delete
Save in favorites
Oost of West- Vlaanderen
Tuinbouw
20 nov. 2020

Adviseur Tuinbouw

Je wordt dé tuinbouwexpert binnen onze organisatie. Jouw knowhow is écht van tel. Je bent niet alleen expert in de sector, maar ook in relatiebeheer. Netwerken zit je in het...
Delete
Save in favorites
Leuven
Landbouw
Tuinbouw
Veehouderij
20 nov. 2020

Fiscaal- economisch adviseur

Wil je cijfers laten spreken? Je maakt op regelmatige basis analytische studies en sectorrapporten over de verschillende agrarische sectoren. Wil je ondernemers ondersteunen op...
Delete
Save in favorites
Palen
Tuinbouw
Food, industrie
20 nov. 2020

Sales Assistant

Wil je graag aan de slag in een dynamisch en jong bedrijf? Ben je hands-on, heb je organisatietalent? 
Delete
Save in favorites
West- Vlaanderen, Oost- Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant
Tuinbouw
Landbouw
19 nov. 2020

Technische-commerciële adviseurs (4)

Ben je gepassioneerd door landbouw en beschik je over de nodige commerciële flair?
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.