Actuele food vacatures in de foodsector voor Bachelors en Masters

9 vacatures gevonden
Onder food vacatures verstaan we vacatures binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je kunt hierbij denken aan QA managers, supply chain managers en productmanagers, en ook verkoop en inkoopposities. Vind hier je ideale match!

Werken in de foodsector

In Nederland produceren we ontzettend veel voedsel. Denk aan vlees, melk, zaden, groenten, kruiden, grondstoffen etc. Al het voedsel moet uiteindelijk bij de consument komen. Daarnaast moet de kwaliteit van deze voedingsmiddelen continu gewaarborgd worden. Onze werkgevers zijn daarom continu op zoek naar product managers, supply chain managers en QA managers voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ben jij de specialist die zorgt dat al het voedsel zonder verlies van kwaliteit en zorgt dat het voedsel snel bij de consument komt? Bekijk dan onze Agrofood vacatures.
Oudenaarde
Food, industrie
19 feb. 2021

R&D New Product Developer

Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Ben je bovendien...
Delete
Save in favorites
Gent
Food, industrie
18 feb. 2021

R&D Lab Leader

This interesting job requires you to have a sincere interest in applied R&D work for the food industry
Delete
Save in favorites
Kallo (twee dagen home office mogelijk)
Food, industrie
18 feb. 2021

Marketing manager

Je leidt de storytelling binnen de business unit Je verzamelt vanuit je sterk contact met Sales en de andere interne stakeholders de uitdagingen van de B2B klanten alsook de noden en de trends...
Delete
Save in favorites
Aartselaar
Food, industrie
16 feb. 2021

QA Manager

Kwaliteitsmanagement door participatie van de hele organisatie. Communicatief, Plan-Do-Check-Act.
Delete
Save in favorites
Oudenaarde
Food, industrie
16 feb. 2021

Kwaliteitsverantwoordelijke

Ben jij een geboren probleemoplosser met een passie voor (sport)voeding en kwaliteit? Lees dan zeker verder!
Delete
Save in favorites
Kallo (twee dagen Home Office mogelijk)
Food, industrie
15 feb. 2021

Sales Manager B2B

Hands-on teamspeler en relatiebouwer.  Een mooie klantenportefeuille verder uitbouwen in een leerrijke omgeving .   
Delete
Save in favorites
Brugge
Veehouderij
12 feb. 2021

Onderhoudstechnieker

De onderhoudstechnieker die wij zoeken is iemand die een zeer goede technische kennis heeft en zeer nauwkeurig en ordelijk te werk gaat. Je bent verantwoordelijk voor onderhoud...
Delete
Save in favorites
Brugge
Veehouderij
12 feb. 2021

Operator

De operator die wij zoeken is iemand die, na een grondige interne opleiding, zal instaan voor het produceren van veevoeders, maar ook klein onderhoud en reinigen van machines behoren tot het...
Delete
Save in favorites
Kantoor in Olen, maar je bent dagelijks op de baan in jouw regio.
Food, industrie
Food, foodservice
11 feb. 2021

Sales Representative Maïski

Hands-on commercieel talent met passie voor food & convenience.  Verkopen en op de kaart zetten van een merkproduct.  
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken