Sonneveld Group B.V.

Sales Manager Belgium

Delete
Save in favorites
België
L'industry alimentaire
11 juin. 2021

Sales Manager Belgium

Share

Description de l'entreprise

Staat sales voor jou ook voor actief luisteren? Bestaat een team leiden voor jou ook uit coachen en positief stimuleren? Past de ambitie om jaarlijks dubbel digit groeicijfers te behalen ook bij jou? Hier ligt de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid in jouw handen te nemen.

Sonneveld Group B.V. opgericht in 1956, is een toonaangevende producent en leverancier van bakkerijgrondstoffen en onderdeel van Orkla. Het bedrijf beschikt over een brede expertise in broodverbetermiddelen, brood- en banket mixen en lossingmiddelen. Door innovatie te koppelen aan ambitie, betrokkenheid, creativiteit, deskundigheid en enthousiasme, is Sonneveld al vele jaren de partner voor de bakkerijbranche. De groep is internationaal en heeft een zelfstandige onderneming in België. Voor deze onderneming is er momenteel de vacature: Sales Manager Belgium.

Description de la fonction

Teamcoach, strategie en tactiek in de sales genereren impact

 • Verantwoordelijk voor het eindresultaat van Sonneveld Belgium op het niveau van P/L.
 • Opzetten en uitvoeren van het strategische commerciële beleid voor de organisatie. Dit in het kader van de ambitie van dubble digit growth.
 • Direct coachend leidinggeven aan een team bestaande uit 1 Key Accountmanager en 3 Accountmanagers.
 • Verantwoordelijk voor het verkoop- en distributiebeleid, productportfolio, prijsstelling, strategische samenwerkingen en partnerships in lijn met de internationale strategie.
 • Nieuwe producten en innovatieve oplossingen vertalen naar substantiële groei.
 • Sales en groei realiseren bij de Key Accounts en actieve marktbewerking vertalen naar groei in omzet en winstgevendheid.Onderdeel van een internationaal team en nauwe samenwerking met shared services van het hoofdkantoor in Nederland op het gebied van Innovation & Development, logistiek en marketing.
 • Als Sales Manager Belgium rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Profil

Je commerciële loopbaan zit op kruissnelheid en je hebt er zin in

Functie-eisen

 • Bij voorkeur een afgeronde Bachelor- of Masterstudie, met bovenal de juiste commerciële instelling.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pre.
 • Je hebt al een 8 jaar commerciële ervaring in een B2B omgeving bij voorkeur in de bakkerijsector, maar breder in de voedingssector kan ook.

Competenties

 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Hands-on en pragmatisch.
 • Flexibele teamspeler die vlot contact houdt met collega’s binnen de ganse organisatie.
 • Goede commerciële vaardigheden, klantgericht.

Offre

Een boeiende en inhoudelijk uitdagende allround functie in een dynamische en professionele omgeving waar langetermijngroeiplannen centraal staan. Je komt terecht in een team waar iedereen voor elkaar opkomt en iedereen elkaar succes gunt. Jouw inbreng wordt hier volop gewaardeerd. Hierbij hoort een competitieve verloning met een pakket aan extralegale voordelen zoals auto en groeps- en hospitalisatieverzekering.

Intéressé(e)?

Standplaats
Van thuis uit, veel op de baan bij klanten indien mogelijk. Er is een kantoor in Antwerpen dat makkelijk bereikbaar is met de trein.

Reageren
Sonneveld N.V. heeft de Werving en Selectie voor de vacature Sales Manager Belgium exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Tom Seghers, telefonisch bereikbaar op +32 (0)483 391065. Sollicitaties via www.ceresrecruitment.be. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op nl.sonneveld.com. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.e.

Pas trouve ce que vous cherchez?

Aucun problème! Nous vous tiendrons informé(e) des dernières offres d’emploi qui nous parviennent et qui répondent aux critères que vous avez sélectionnés! 

AgriFoodMatch BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.