Over AgriFoodMatch

De start: marktleider in België

Vacaturesites zijn onmisbaar bij het maken van de juiste match tussen werkgever en werknemer. Maar de meeste vacaturesites zijn algemeen en plaatsen jobs uit allerlei verschillende sectoren. Dat heeft een groot nadeel. Er is geen focus, waardoor het invullen van jobs langzamer en minder optimaal verloopt.

Wij vonden dat dit beter kon. Daarom zijn we in 2008 in België begonnen met een vacaturesite gericht op hoger opgeleiden binnen de agrarische sector. Met actuele vacatures van bedrijven in de land- en tuinbouwsector kunnen professionals via ons platform een nieuwe job vinden in de agribusiness. Dit concept sloeg enorm aan en onder de naam AgriMatch werden we marktleider in België. 

De volgende stap: verbetering en uitbreiding

We zijn altijd gefocust op het verbeteren van ons platform. Zo werden er in 2011 bedrijfsprofielen toegevoegd aan de site. Op die manier kunnen bedrijven zich nog beter profileren en kunnen werkzoekenden sneller zien welke bedrijven in een bepaalde sector werkzaam zijn.

In 2013 gingen we vervolgens internationaliseren door uit te breiden naar de Nederlandse en Duitse markt. Met een breder werkgebied kunnen we nog beter inspelen op de wensen vanuit de markt.

In 2016 gingen we ons naast de agri-sector ook richten op vacatures in de food-sector, omdat deze twee sectoren nauw met elkaar verbonden zijn. Onze naam veranderde van AgriMatch naar AgriFoodMatch.

Inmiddels is AgriFoodMatch uitgegroeid tot het toonaangevende vacatureplatform voor werkgevers en professionals op bachelor- en master-niveau in zowel de agri- als foodsector.  

Onze missie

De arbeidsmarkt is een veelzijdige en complexe markt waar allerlei verschillende aspecten een rol spelen. Maar uiteindelijk draait het toch maar om één ding. De juiste werknemer, gekoppeld aan de juiste job, bij de juiste werkgever.

Dat is de missie van AgriFoodMatch: de perfecte match tot stand brengen tussen werkgever en werknemer. Met het meest actuele en uitgebreide vacatureoverzicht in de agri- en food-sector is ons platform de eerste stap naar een nieuwe job.

Daarom is AgriFoodMatch dé agri en food vacaturesite voor u!

Meer weten

Hebt u opmerkingen, suggesties of wilt u meer weten? 

Bel +31 (0)43 – 6042292 of stuur een e-mail naar info@agrifoodmatch.be.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Nieuwe jobs Agro & Food

Geheel België/ Home -office
Accountmanager OE
Leuven en op de baan bij klanten in Vlaanderen
Accountmanager Petfood
Onderweg naar klanten, Home Office, kantoor in Veurne.
Product Manager Rundvee
Maldegem
Quality Manager
In de auto, bij de klant in regio Oost- en West-Vlaanderen
Accountmanager Pluimvee
Zonnebeke
R&D Manager
Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren