Plaatsen van vacatures

U kunt op AgriFoodMatch zelf Agri en Food vacatures plaatsen en bedrijfspresentaties invoeren of verwijderen. Dit kunt u doen in onze werkgeversportal waar u via onze website kunt komen. Hieronder een korte toelichting:

Invoeren van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Om zelf uw vacatures en bedrijfspresentatie in te voeren heeft u inloggegevens nodig om toegang te krijgen in onze werkgeversportal.
 • Vraag als volgt inloggegevens voor de werkgeversportal aan: ga naar ‘Werkgever´ en klik vervolgens op ‘Aanvragen Inloggegevens'. U ontvangt via de email uw persoonlijke inloggegevens.
 • Indien u vóór 14.00 uur inloggegevens aanvraagt, dan ontvangt u deze nog dezelfde dag. Na 14.00 uur ontvangt u uw inlog de volgende werkdag voor 10.00 uur.
 • Met deze inloggegevens kunt u in de werkgeversportal uw vacatures en bedrijfspresentatie zelf invoeren.
 • U ontvangt nadat u de vacature heeft geplaatst via de email een opdrachtbevestiging van de plaatsing.
 • Binnen 1 week ontvangt u van ons de factuur via email.
 • Na iedere maand ontvangt u per e-mail de bezoekerscijfers van uw advertentie.

Wijzigen van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Wilt u uw advertentie tussendoor wijzigen, dan kunt u via  de knop ‘Inloggen’ in de header van onze website inloggen en deze wijzigingen zelf  in de werkgeversportal doorvoeren.

Verwijderen van vacatures of bedrijfspresentatie

 • Alle vacatures worden automatisch na 2 maanden verwijderd. U krijgt daarvan een bericht.
 • Mocht u de vacature na 2 maanden nog niet hebben ingevuld dan kunt u de vacature  eventueel voor 1 maand GRATIS verlengen.
 • Heeft u de vacature met succes ingevuld dan kunt u via ‘Inloggen’ in de header van onze website inloggen en de vacature zelf in de werkgeversportal verwijderen.
 • Wilt u de bedrijfspresentatie verwijderen, dan kunt u een mailtje sturen naar info@agrifoodmatch.be. Wij zullen de bedrijfspresentatie dan voor u verwijderen.


Voor vragen kunt u AgriFoodMatch bereiken op +31 (0)43 - 6042292.

Heeft u vragen?
Via een telefoontje +31 (0)43 - 6042292 of e-mail info@agrifoodmatch.be krijgt u zo snel mogelijk antwoord.
AgriFoodMatch kijkt uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!

Nieuwe jobs Agro & Food

Mechelen, 3 dagen home office mogelijk
Account Manager Windfarms
Zwijnaarde (Gent, Belgium)
Customer Service Specialist Frankrijk
Home Office, dagelijks op de baan en aan tafel bij jouw klanten
Accountmanager
Westrozebeke
Productie Manager
Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren