Veelgestelde vragen

 • Wat is een Job Alert?
  AgriFoodMatch maakt het u gemakkelijk. In plaats van dat u dagelijks of wekelijks de nieuwste jobs bekijkt op de site kunt u automatisch de nieuwste vacatures van AgriFoodMatch via e-mail toegestuurd krijgen. Zodra een voor u interessante vacature op onze website wordt geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail.
 • Hoe maak ik een Job Alert aan?
  Daarvoor dient u zich eerst aan te melden met behulp van uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord, zodat u daarna zelf uw eigen criteria kunt instellen.
 • Zijn er kosten aan de Job Alert verbonden?
  Nee, deze service is gratis.
 • Hoe kan ik mij afmelden voor de Job Alert?
  Wilt u de mailtjes niet meer ontvangen? Onderaan elke e-mail staat een link om de Job Search Agent stop te zetten.
 • Hoe zie ik wat de nieuwste jobs zijn?
  Alle vacatures staan op chronologische volgorde met de nieuwste vacatures bovenaan. Ook staat bij iedere vacature de plaatsingsdatum vermeld.
 • Kan ik rechtstreeks via e-mail in contact komen met het bedrijf dat een vacature voor mij heeft?
  Ja, ga naar de desbetreffende vacature en klik op het e-mailadres of klik op “solliciteer”.
 • Waarom kwam ik een vacature tegen die al vervuld was?
  Het initiatief voor het verwijderen van vacatures ligt bij de opdrachtgevers. Zij moeten AgriFoodMatch direct op de hoogte stellen wanneer de vacature vervuld is.
 • Kunt u het antwoord op uw vraag niet terugvinden op AgriFoodMatch?
  Mail dan uw vraag naar info@agrifoodmatch.be. U krijgt dan direct een antwoord.
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Nieuwe jobs Agro & Food

Halle, Vlaams-Brabant
Teeltmanager Aardbei
Benelux with offices in Zaventem (BE) and Capelle aan den IJssel (NL)
Business Manager Diagnostics
Onderweg in België (70%), Nederland (30%), 1-2 dagen in Brussel of Ham en Home Office.
Technical Sales Advisor
St. Katelijne Waver en Home Office (1 dag per week). Maximaal 10% reizen
Category Manager Vegetables
Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren