Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Communicatie, Marketing vacatures.
Westerlo
Tuinbouw
15 okt. 2021

Product Manager IPM

Relatiebouwer met passie voor duurzaamheid en innovatie. Product Management van A-Z.
Delete
Save in favorites
Sint-Truiden (Belgium)
Landbouw
14 okt. 2021

Junior Product Manager Biologicals

Are you a fast-learning teamplayer with a strong interest in biological solutions in the crop protection industry? Than this opportunity might be exactly what you are looking for!
Delete
Save in favorites
Heist-op-den-Berg
Landbouw
Diervoeding/Feed
Veehouderij
8 okt. 2021

Business Development Manager Nutritional Feed Additives

As Business Development Manager you are primarily responsible for developing new business opportunities and supporting existing customers globally. 
Delete
Save in favorites
Brussel
Landbouw
Diervoeding/Feed
8 okt. 2021

Senior Product Manager EU FAP

The Senior Product Manager FAP will be responsible for leading and directing the marketing of the key therapy areas of FAP and for delivering marketing and communication innovation. You will...
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Tuinbouw
Landbouw
7 okt. 2021

Product Manager Tuinaanleg - Sierteelt

Heb je interesse in tuinaanleg en sierteelt? Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als Product Manager bij de grootste full-service partner van de Belgische boer en tuinder? Bekijk dan zeker deze...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.