Landbouw en Food vacatures

4 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Directie, Management vacatures.
Gent Zeehaven
Food, industrie
19 okt. 2021

Engineering Manager

Een nieuw project realiseren binnen een draaiende fabriek is voor jou ideaal Je zal instaan voor de opvolging van investeringsprojecten (info telefonisch beschikbaar bij onderstaande...
Delete
Save in favorites
Wilrijk
Landbouw
15 okt. 2021

Service Manager Fendt

Heb je een passie voor landbouwmechanisatie? Vind je het leuk een sterk technisch team aan te sturen? Dan is de functie van Service Manager Fendt zeker iets voor jou.
Delete
Save in favorites
Torhout en Lier
Veehouderij
15 okt. 2021

Manager labo

Je hebt de leiding over een 95-tal medewerkers die werkzaam zijn in de verschillende laboratoria en logistieke afdelingen van de ondernemings- groep DGZ-MCC-Vivee. Je werkt...
Delete
Save in favorites
Chifeng, China
Veehouderij
12 okt. 2021

Pig Breeding Farm manager China

Challenging job for pig farm manager in China on a pig breeding farm with 3000 purebred sows
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.