Landbouw en Food vacatures

10 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Financieel, ICT vacatures.
Wachtebeke
Tuinbouw
Landbouw
30 jul. 2021

Medewerker advieskantoor landbouw

Je zal instaan voor een vlotte en professionele opvolging van klantendossiers: Je verzorgt de boekhouding van klanten van A tot Z Je bereid de aangiftes voor en staat ook in voor de...
Delete
Save in favorites
Veurne
Veehouderij
Diervoeding/Feed
29 jul. 2021

Medewerker financiële administratie

Ter versterking van ons team in Veurne zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie. Duynie BV is leverancier van vochtrijke diervoeders voor de rundvee- en...
Delete
Save in favorites
Seilles, Andenne
Food, industrie
29 jul. 2021

Financial Controller

Hands-on natural leader with passion and hunger for figures and processes. Give structured visibility of the financial activities and processes and drive the change.  
Delete
Save in favorites
Tielt
Landbouw
Food, industrie
28 jul. 2021

Administratief medewerker Binnendienst

Op de backoffice verlenen we diensten aan verschillende klanten en afdelingen en werk je veel samen met de fieldmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve...
Delete
Save in favorites
Vlaamse ruit Gent-Antwerpen-Leuven-Brussel
Tuinbouw
27 jul. 2021

Werfleider wegenis- en rioleringswerken

De uitwerking van de werfplanning, de uitvoeringsmethodes, afroepen van leveringen, veiligheid, ploegen aansturen en het beheer van vorderingen.
Delete
Save in favorites
Londerzeel
Tuinbouw
Landbouw
26 jul. 2021

Hoofd offertedienst

Als hoofd offertedienst ben je enerzijds verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het offerteteam bestaande uit 2 calculators, 1 administratieve medewerker en 1 aankoper, anderzijds...
Delete
Save in favorites
Nazareth
Landbouw
Tuinbouw
23 jul. 2021

Medewerker Verkoopbinnendienst Eurofins Agro

Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector met veel zelfstandigheid, regelmatig klantencontact en volop ontwikkeling? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou.
Delete
Save in favorites
Lier
Veehouderij
22 jul. 2021

Interim medewerker gezondheidsadministratie

Wat is jouw functie? Samen met je collega’s verzorg je volgende taken: Je maakt deel uit van het team medewerkers dat instaat voor de administratieve aansturing, opvolging en...
Delete
Save in favorites
België
Landbouw
Food, industrie
22 jul. 2021

Business Developer & Analyst

Ontwikkel onze aanwezigheid in België op het crowdlending gebied. Perfecte opportuniteit om Sales en Finance te combineren.  
Delete
Save in favorites
Torhout/Lier
Veehouderij
21 jul. 2021

Inhoudelijk projectverantwoordelijke / epidemioloog

Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijk ontwikkelen, het opvolgen en het begeleiden van projecten en programma’s binnen de diergeneeskundige en de veehouderijsector.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.