Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Logistiek, Inkoop vacatures.
Oreye
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
26 Sep. 2023

Agronoom

Ben je een goede ambassadeur en onderhoud je technisch-commerciële relaties met de planters van gangbare bieten en cichorei en eventueel van biologische cichorei? Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
25% kantoor, 75% op de baan (Vlaanderen, ten Westen van de as Antwerpen)
Landbouw
22 Sep. 2023

Manager Teelt en Oogst

Zin om de groenten te plannen van veld tot vork met aandacht voor duurzaamheid en bio, in partnership met de landbouwer? Gezond voedsel naar de eindconsument brengen voelt gewoon goed. Dat je dat...
Delete
Save in favorites
Meetkerke/ Stalhille/ Avelgem/ Brugge/ Oudenaarde
Landbouw
Veehouderij
18 Sep. 2023

Administratief Logistiek Medewerker bij Storha (part of Verhelst-Agri NV.)

Wil je graag werken in een leuk team waar ruimte is voor initiatiefname en waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Lees dan snel verder!
Delete
Save in favorites
Home Office, op de baan, kantoor Poperinge
Landbouw
Food, industrie
18 Sep. 2023

Manager Teelt en Oogst

Planner/Communicator, met de laarzen in het veld en oog voor het gewas.
Delete
Save in favorites
Ghent (Belgium), 2 days/week in the office, 10% travelling.
Landbouw
Veehouderij
14 Sep. 2023

Junior Product Manager

Do you want to work in a global agribusiness company with occasional international travelling? Do you want to grow as a Product Manager in a company based on Swedish culture of respect and...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren