Landbouw en Food vacatures

7 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Productie, Operations vacatures.
Merksplas
Landbouw
Veehouderij
28 Jan. 2022

Planner - assistent broeierijverantwoordelijke

Ben je gebeten door de landbouwmicrobe? Omdat je erin groot geworden bent, of omdat je een landbouwgerelateerde opleiding gevolgd hebt?
Delete
Save in favorites
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
27 Jan. 2022

Demand Supply Planner - Living Products

Je bent lid van het Supply Chain team en werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Operations en Customer Service. Het team is verantwoordelijk voor de aankoop, inpakplanning en de interne...
Delete
Save in favorites
Ruiselede
Veehouderij
26 Jan. 2022

Medewerker biologisch varkensbedrijf BioVar.be

Familiale onderneming Wingene, actief in de varkenssector, ZOEKT voor uitbreiding op biologisch varkensbedrijf te Ruiselede: BioVar.be,  Hapro, regio Wingene, agrarisch, agrarische,...
Delete
Save in favorites
Nieuwkerke
Food, industrie
Landbouw
26 Jan. 2022

Customer Service Representative

Ben jij een echte teamplayer, maar kan je tegelijk ook perfect zelfstandig werken? Denk jij klantgericht mee en help je ons bedrijf elke dag verder te groeien? Maken jouw gedrevenheid en...
Delete
Save in favorites
Vlamertinge
Landbouw
Diervoeding/Feed
25 Jan. 2022

Productieverantwoordelijke (+ greenfield project)

U beheert de lopende, reeds fijn-afgestelde productie in Vlamertinge en fungeert als back-up voor het huidige senior team  van 4 (Poolse) productiemedewerkers. U bepaalt de planning...
Delete
Save in favorites
Olen
Food, industrie
21 Jan. 2022

Assistent Productiemanager

Planning en productie in actie. Plan, do, check, act.
Delete
Save in favorites
Ardooie
Food, industrie
Landbouw
18 Jan. 2022

PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE

Als rechterhand van de eigenaar sta je rechtstreeks in voor het aansturen van de productie samen met onze ervaren ploeg medewerkers.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.