Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Techniek vacatures.
Londerzeel
Tuinbouw
Landbouw
20 okt. 2021

Hoofd offertedienst

Als hoofd offertedienst ben je enerzijds verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het offerteteam bestaande uit 2 calculators, 1 administratieve medewerker en 1 aankoper, anderzijds...
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Tuinbouw
Landbouw
19 okt. 2021

Business Development Manager

Om mee te werken aan de verdere verduurzaming van de landbouw met focus om bodemgezondheid richting een klimaatneutrale landbouw, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Business Development...
Delete
Save in favorites
Wilrijk
Landbouw
15 okt. 2021

Service Technieker Fendt

Passie voor landbouwmechanisatie en graag technisch bezig? Dan ben jij misschien onze volgende Service Technieker Fendt
Delete
Save in favorites
Wilrijk
Landbouw
15 okt. 2021

Service Manager Fendt

Heb je een passie voor landbouwmechanisatie? Vind je het leuk een sterk technisch team aan te sturen? Dan is de functie van Service Manager Fendt zeker iets voor jou.
Delete
Save in favorites
Tielt
Veehouderij
Landbouw
11 okt. 2021

Vacature Nestborn Specialist

Wanneer onze klanten kiezen voor NestBorn dan sta jij paraat om alles in goede banen te leiden: Je gaat met een auto en aanhanger met daarin de NestBorn machine tot bij onze klant....
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.