Landbouw en Food vacatures

8 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Techniek vacatures.
Oudenaarde
Food, industrie
4 Dec. 2023

CI & Process Engineer

Ben jij een enthousiaste ingenieur met een passie voor continu verbeteren en (sport)voeding? Wil je deel uitmaken van een hecht team, waar klantgerichtheid, kwaliteit, innovatie, flexibiliteit en...
Delete
Toevoegen aan favorieten
België
Tuinbouw
30 Nov. 2023

Urban Green Sales Consultant

Maak impact als Urban Green Sales Consultant door duurzame oplossingen te verkopen en te ontwikkelen voor een groenere stedelijke toekomst.
Delete
Toevoegen aan favorieten
Gent
Food, industrie
27 Nov. 2023

Process Engineer Lochristi

Synergo zoekt een Process Engineer in Lochristi. Jouw frisse blik en kritische geest zorgen voor klantgerichte verbeteringen.Technische expertise is vereist, groeikansen en flexibiliteit worden...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Beernem
Diervoeding/Feed
Veehouderij
24 Nov. 2023

Technisch verantwoordelijke

Je wordt binnen het technisch team mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de veevoedingsfabriek in al zijn aspecten: de machines en onderdelen, de interne transportsystemen, elektriciteit,...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Home Office en 1 maal per maand naar kantoor in Bretagne
Landbouw
23 Nov. 2023

Technisch-commercieel verantwoordelijke

Wil je de landbouwer technisch en commercieel ondersteunen en ben je een luisterend oor? Wil je samenwerken aan innovatieve oplossingen voor een bloeiende agrarische sector? Ben je graag op de...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Klantbezoeken + home office en regelmatig overleg in De Rijp (NL)
Diervoeding/Feed
Veehouderij
23 Nov. 2023

Technical Sales Manager België

Ben jij een gedreven en enthousiaste sales manager met een passie voor de Belgische veevoederindustrie? Ben jij ervan overtuigd dat biotechnologie bijdraagt aan een betere en duurzamere...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Brussel
Landbouw
Diervoeding/Feed
Food, industrie
Food, foodservice
22 Nov. 2023

Agro-Economisch Adviseur

Als Adviseur vorm je een essentiële schakel in de belangenverdediging van de graan- en grondstoffensector en van de agro-toelevering, zowel op nationaal als internationaal vlak.
Delete
Toevoegen aan favorieten
Oost Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
22 Nov. 2023

Monsternemer voor noorden van Oost-Vlaanderen

Als monsternemer bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en de melkproductie bij melkveehouderijen.
Delete
Toevoegen aan favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren