Landbouw en Food vacatures

11 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze - Limburg vacatures.
Home 0ffice met frequente verplaatsingen naar Brussel, Tienen en Fontenoy-Antoing
Landbouw
Tuinbouw
6 Oct. 2022

Coördinator – Secretaris

Als coördinator – secretaris begeleid je de werking van het bestuursorgaan en de algemene vergadering, volg je de vzw-verplichtingen op, neem je deel aan parallelle overlegstructuren,...
Delete
Save in favorites
Kapelle
Landbouw
Tuinbouw
5 Oct. 2022

Turf Specialist Benelux

Als je het leuk vindt om de hele dag met gras bezig te zijn en affiniteit hebt met sport, en je het een uitdaging vindt om soms complexe technische vragen te beantwoorden, dan is dit een baan voor...
Delete
Save in favorites
Tongeren
Landbouw
Tuinbouw
5 Oct. 2022

Projectleider akkerbouw

Een boeiende, gevarieerde functie voor zij die na de kennismaking met academisch wetenschappelijk onderzoek in hun master aan de universiteit, dichter bij de implementatie van de hieruit...
Delete
Save in favorites
Sicily
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
3 Oct. 2022

Expat Plant Director Sicily

You will be responsible for the P&L and for the daily management of the plant in  Sicily.
Delete
Save in favorites
Puurs-Sint-Amands
Tuinbouw
30 Sep. 2022

Sales Representative

Heb je een passie voor de industrie en wil je werken in een internationale, snelgroeiende organisatie? Wij zijn momenteel op zoek naar een ambitieuze collega om ons commerciële team in de...
Delete
Save in favorites
Regio Vlaanderen
Food, industrie
29 Sep. 2022

ACCOUNT MANAGER AGRONOOM

Stroomt er pure commercie door jouw aderen en zie jij jezelf als relatiebouwer van de bovenste plank?  Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Landbouw
28 Sep. 2022

Vacature Junior Accountmanager België

Ben jij een commerciële en gedreven verbinder? Krijg jij energie om nieuwe klanten binnen te halen of mee te denken in passende maatwerkoplossingen voor bestaande klanten? 
Delete
Save in favorites
Lummen
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
28 Sep. 2022

Culinaire Productontwikkelaar

Ben je een gepassioneerde foodie die van aanpakken weet? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een sterk groeiende, internationale en ambitieuze organisatie?
Delete
Save in favorites
Regelmatig op kantoor in Lummen, bij de klanten of op de baan. Home Office.
Food, industrie
28 Sep. 2022

Account Manager B2B

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een sterk groeiende, internationale en ambitieuze organisatie? Staat de klant voor jou centraal en verdient deze aandacht en een goede service? Werk...
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Landbouw
Diervoeding/Feed
Veehouderij
27 Sep. 2022

Technisch-commercieel adviseur veehouderij (m/v)

Ben je op zoek naar een baan in de agrarische sector met veel zelfstandigheid, regelmatig klantencontact en volop ontwikkeling? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?