Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze - Luik vacatures.
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
18 May. 2022

International Business Controller

Ben jij gebeten door Finance, Facts & Figures? Dan ben jij misschien wel de International Business Controller die wij voor het hoofdkantoor en de buitenlandse entiteiten van de groep zoeken!
Delete
Save in favorites
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
18 May. 2022

Product Manager Pollination

Je bent verantwoordelijk voor het product portfolio pollination voor de ganse groep. Je exploreert en ontgint nieuwe markten en segmenten voor onze hommels Je bent het aanspreekpunt voor de...
Delete
Save in favorites
Home- office Nederland/ België
Veehouderij
Landbouw
11 May. 2022

Business Development Manager Farm Vet Systems

Na een intensieve training door de collega’s in Noord-Ierland en BENE, ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitrollen en implementeren van het VetIMPRESS programma in...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.