Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Frankrijk vacatures.
Westrozebeke, met regelmatige verplaatsingen naar Langemark en Comines Frankrijk
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
9 Aug. 2022

Supply Chain Director

Je houdt de supply chain driehoek, cost, cash en service in balans.
Delete
Save in favorites
Westrozebeke
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
9 Aug. 2022

S&OP Manager

Je bent de drijvende kracht tussen strategische en tactische planning. Je maakt de juiste vertaalslag van supply chain naar de andere afdelingen.
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
2 Aug. 2022

Account Manager Pluimvee

Stroomt er pure commercie door jouw aderen en zie jij jezelf als relatiebouwer van de bovenste plank? Mocht je daarnaast ook nog beschikken over extreme scoringsdrift en een neusje voor de goal?...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.