Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Food, industrie - Oost-Vlaanderen vacatures.
Gent, 1 dag per week Home Office
Food, industrie
2 Dec. 2022

R&D Designer

Ben jij die creatieveling met een passie voor gezonde repen? Wil je graag proteïnerepen zelf kunnen ontwikkelen en deze zien liggen in de winkelrekken? Dan is dit de kans voor jou om in te...
Delete
Save in favorites
Ronse
Food, industrie
2 Dec. 2022

QA Manager

Ben jij een hands-on peoplemanager met een passie voor kwaliteit? Solliciteer dan!
Delete
Save in favorites
Regio Vlaanderen
Food, industrie
1 Dec. 2022

ACCOUNT MANAGER AGRONOOM

Stroomt er pure commercie door jouw aderen en zie jij jezelf als relatiebouwer van de bovenste plank?  Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Melsele
Landbouw
Food, industrie
30 Nov. 2022

Product Manager

Heb je interesse om de specialist te worden in de healthy, plant-based food business en werk je graag in een sector die bijdraagt tot een meer groene planeet? 
Delete
Save in favorites
Gent
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
29 Nov. 2022

Culinair Ontwikkelaar

Ben je een gepassioneerde patissier of chocolatier die van aanpakken weet? Heb je interesse in het bereiden van chocoladeproteïnerepen? Wil je graag deze proteïnerepen zien liggen in...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?