Landbouw en Food vacatures

4 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Veehouderij - Henegouwen vacatures.
Wallonië
Veehouderij
6 Jun. 2023

Verzorger moederdieren pluimveebedrijf

Ben je (samen met je partner) je hart verloren aan de landbouwsector en meer specifiek aan de pluimvee? Zouden jullie graag samen een landbouwactiviteit uitoefenen maar hebben jullie zelf de...
Delete
Save in favorites
Niel of Home-office
Landbouw
Diervoeding/Feed
Veehouderij
1 Jun. 2023

Solutions & Technical Manager Cattle

De focus van deze nieuwe rol ligt op de technische en marketing ondersteuning van enerzijds de farmaceutische producten voor rundvee bv. Tolfine en anderzijds de verdere uitbouw van...
Delete
Save in favorites
Werkgebied heel België
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
1 Jun. 2023

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij een gedreven adviseur en verbinder en snap jij wat nodig is voor een succesvolle klantrelatie? Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Geheel België behalve Antwerpen en Limburg
Landbouw
Veehouderij
26 May. 2023

Sales area manager

Heb jij meerdere jaren ervaring in de Sales? Dan zijn wij opzoek naar jou! 
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?