Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Veehouderij - Oost-Vlaanderen vacatures.
Oost en West Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
2 Dec. 2022

Chauffeur distributie

Distribueer jij de beste producten voor de veehouder en zijn veestapel? Kom snel bij ons werken!
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Veehouderij
29 Nov. 2022

3 Monsternemers

Als monsternemer bij CRV ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en de melkproductie bij melkveehouderijen.
Delete
Save in favorites
Ghent or Home Office somewhere in Europe
Landbouw
Veehouderij
28 Nov. 2022

R&D Scientist

Do you want to work in a global company where you can contribute to a more sustainable food production? Are you interested in Research and Development? Do you want to work in an international...
Delete
Save in favorites
Oost-Vlaanderen
Veehouderij
24 Nov. 2022

Rundveespecialist

Heb jij een passie voor de melkveehouderij en deel je deze graag met onze klanten? Maak je makkelijk contact, zie je kansen en weet je die ook te benutten, lees dan snel verder. 
Delete
Save in favorites
Op de baan - Heverlee - Home office
Tuinbouw
Landbouw
Veehouderij
23 Nov. 2022

Auditor in de primaire sector

Als gevolg van de uitbreiding van de activiteiten van CERTALENT zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om het team van auditoren te versterken.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?