Landbouw en Food vacatures

4 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Veehouderij - Oost-Vlaanderen vacatures.
Werkgebied heel België
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
29 Mar. 2023

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij een gedreven adviseur en verbinder en snap jij wat nodig is voor een succesvolle klantrelatie? Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Sint-Denijs-Westrem
Veehouderij
24 Mar. 2023

Medewerker klantenservice

CRV Vlaanderen zoekt een medewerker klantenservice (i.v.m. tijdelijke vermeerdering werk)
Delete
Save in favorites
Gent
Veehouderij
Food, industrie
21 Mar. 2023

Head of Science

Do you want to make history with the development of cheese from microbially obtained protein? Are you interested in Research and Development in the area of proteins, lipids or dairy? Do you know...
Delete
Save in favorites
Home Office, dagelijks op de baan en aan tafel bij jouw klanten
Veehouderij
Diervoeding/Feed
21 Mar. 2023

Accountmanager Rundveevoer Oost-Vlaanderen

Netwerker, sterk sales talent. Persoonlijk contact en advies zorgen voor klantenbinding.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?