Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
- Antwerpen, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen

Algemeen Boerensyndicaat vzw

Industrieweg 53, 8800 BEVEREN - ROESELARE
+3251260820

Kernactiviteiten

Het ABS is de tweede grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en is in de eerste plaats een syndicaat dat ervoor zorgt dat de belangen van haar leden zo goed mogelijk verdedigd worden. Het ABS is politiek neutraal.

Hoofdkantoor:

Roeselare

Over ons

Het ABS is de tweede grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en is in de eerste plaats een syndicaat dat ervoor zorgt dat de belangen van haar leden zo goed mogelijk verdedigd worden. Het ABS is politiek neutraal. Wij zijn en blijven ervan overtuigd dat wij deze neutraliteit hoog in het vaandel moeten blijven dragen. Als wij onze belangen moeten verdedigen dan moet dit gebeuren bij alle politieke families. Landbouw is een primaire en belangrijke economische sector, die niet zomaar afhankelijk kan zijn van een of andere belangengroep of partij.

Naast syndicale tussenkomsten, biedt het ABS een waaier van diensten aan en dit tegen democratische prijzen. Het ABS is immers een vereniging zonder winstoogmerk (vzw).

Eerstelijnadvies wordt gratis aangeboden, maar als er daadwerkelijk stappen moeten ondernomen worden, wordt daar een vergoeding voor aangerekend.
Share
Algemeen Boerensyndicaat vzw
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren