Tuinbouw, Landbouw
- Oost-Vlaanderen

Agaris Belgium NV

Skaldenstraat 7a , 9042 Gent
+32 9 218 03 30

Kernactiviteiten

Agaris is een toonaangevende producent van groeimedia, bodemverbeteraars en bodembedekkers en bestaat uit twee divisies, Horti en Myco.

Over ons

Agaris creëert groeimedia voor verschillende marktsegmenten. Professionele telers kunnen wereldwijd rekenen op onze gespecialiseerde groeimedia voor een duurzame en performante teelt. De groeimedia van Agaris zijn onmisbaar voor de teelt van champignons, groenten & fruit en siergewassen. Ook in de hobbymarkt heeft Agaris een leidende positie én kan de grootste Europese retailers tot zijn klantenportefeuille rekenen. Tot slot heeft Agaris een breed aanbod aan groeimedia voor de aanleg van stedelijk groen.

Missie / Visie

Visie
Creëren van groeimedia voor een duurzame groei.

Missie
Met ons assortiment groeimedia vormen we de basis om duurzamer te telen, door consistente prestaties én met respect voor mens en milieu. Met onze partners creëren we toegevoegde waarde door oplossingen op maat, een efficiënte supply chain en onze doortastende aanpak.

Werken bij ons

Elke dag dragen meer dan 800 Agaris-medewerkers bij aan een duurzame groei. We moedigen hen aan om initiatieven te nemen en onze organisatie op elke mogelijke manier te verbeteren - gaande van eenvoudige aanpassingen op de werkplek tot samenwerking op projecten van strategisch belang. We promoten diversiteit op alle niveaus en moedigen personeelsopleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten aan.
Share
Agaris Belgium NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren