Tierhaltung
- Antwerpen

Agrifirm Belgium

Industrieweg 18, 2280 GROBBENDONK
+3214507080

Kernactiviteiten

Agrifirm levert in België kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog meer worden toegespitst op uw specifieke behoeftes.

Hoofdkantoor:

Grobbendonk

Over ons

De Agrifirm Group is een internationale onderneming met een omzet van meer dan € 2 miljard per jaar en ruim drieduizend medewerkers. Wij lopen voorop met oplossingen voor een beter resultaat voor boeren en tuinders en bieden toegevoegde waarde door kennis, innovaties en deskundige medewerkers die dicht bij de klant staan. De Agrifirm Group bestaat uit verschillende dochterondernemingen. Zo ontplooien wij onder andere activiteiten in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Roemenië, Hongarije, Polen, Oekraïne, Rusland en China.

Voorop lopen
Innovatieve producten en diensten van hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Dat is in een notendop de ambitie van Agrifirm. Agrifirm loopt voorop in de markt en dat willen wij blijven doen. Maar vernieuwende producten en diensten komen niet uit de lucht vallen: ze zijn het resultaat van gerichte investeringen van Agrifirm.

Nieuwe voerconcepten
De afdeling Nutritie&Innovatie is binnen Agrifirm een belangrijk scharnierpunt. De afdeling speelt een sleutelrol in het tot stand brengen van vernieuwingen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de buitendienst, die bevindingen vanuit de praktijk inbrengt. MelkNavigator, biggenvoer dat oorbijten tegengaat, Air Line®, efficiëntere mineralen benutting bij leghennen en het kernvoerconcept zijn voorbeelden van de vernieuwende producten van Agrifirm.

Agrifirm Innovation Center
Agrifirm maakt ook gebruik van de gebundelde kennis en expertise in het Agrifirm Innovation Center. Hier worden nieuwe innovatieve voerconcepten ontwikkeld en – in samenspraak met Nutritie&Innovatie – getest op praktijkbedrijven. Een voordeel van deel uitmaken van Agrifirm Group: meer ruimte om onderzoek te doen en nieuwe rendabele concepten voor veehouders te ontwikkelen.
Bewust ondernemen voor nu en later
Agrifirm kiest ervoor om vanuit haar kernactiviteiten en –competenties bij te dragen aan verduurzaming: het verwerken van grondstoffen en reststromen tot efficiënte en duurzame voerconcepten. Een goed voorbeeld van een duurzaam voerconcept van Agrifirm is Air Line® [2.0]: het voer dat zorgt voor 50% minder fosfaat en 30% minder stikstof in de mest, met een voerconversie van 2,0 en 50 gram meer groei. Ook is gebleken dat met Air Line® [2.0] een emissiereductie van CO2 van 10 tot 12% haalbaar is.

Missie / Visie

Agrifirm is een toonaangevende veevoederleverancier in België. We willen het rendement van onze klanten verbeteren dankzij innovatieve en duurzame oplossingen, deskundige adviesverlening, betrokkenheid bij onze klanten en een efficiënte organisatie. Zo vormen we de link to success voor onze klanten.
Alles wat uw dieren nodig hebben
U kunt bij Agrifirm terecht voor advies en totale voeroplossingen, maar natuurlijk ook voor reguliere bestellingen van:


Mengvoeder
Vochtrijke voeders
Grondstoffen
Meststoffen
Maiszaad
Overige voederartikelen
Graszaad
Kuilfolie
Strooisel
Mineralen
Vitamines


Deskundige bedrijfsadviseurs, efficiënte dienstverlening
Agrifirm heeft voor elke sector adviseurs in huis om u als klant te adviseren en te begeleiden. Daarnaast werkt een team van betrokken medewerkers aan het hele proces van productie tot levering. Onze focus ligt op hoge kwaliteit, flexibiliteit, efficiëntie en een scherpe kostprijs.
Share
Agrifirm  Belgium
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?