Veehouderij, Diervoeding/Feed
Vlaanderen, - Antwerpen, Brussel, Wallonië , Frankrijk, Nederland

Agrifirm-Quartes

Industrieweg 18, 2280 GROBBENDONK
+3214507080

Kernactiviteiten

Agrifirm-Quartes levert kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij in België. Of het nu gaat om rundvee, varkens, pluimvee of geiten, het rendement van onze klanten staat daarbij steeds centraal. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog meer worden toegespitst op de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze medewerkers staan dicht bij de dagelijkse praktijk. De buitendienst werkt regionaal en weet wat er speelt op het bedrijf van iedere klant. Onze productielocaties bevinden zich in Deinze, Grobbendonk en Roeselare, strategische locaties vanwaar we de Belgische markt snel en efficiënt kunnen beleveren en ondersteunen.

Agri-Activ is een dochteronderneming van Agrifirm-Quartes die de plant- en zaadactiviteiten runt. Agri-Activ zetelt in Wallonië en bedient van daaruit de hele Belgische markt.

Hoofdkantoor:

Grobbendonk

Aantal medewerkers nationaal

150

Over ons

De Agrifirm Group is een internationale onderneming met een omzet van meer dan € 2 miljard per jaar en ruim drieduizend medewerkers. Wij lopen voorop met oplossingen voor een beter resultaat voor boeren en tuinders en bieden toegevoegde waarde door kennis, innovaties en deskundige medewerkers die dicht bij de klant staan. De Agrifirm Group bestaat uit verschillende dochterondernemingen. Zo ontplooien wij onder andere activiteiten in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Roemenië, Hongarije, Polen, Oekraïne, Rusland en China.

Missie / Visie

Agrifirm-Quartes is een toonaangevende veevoederleverancier. We willen het rendement van onze klanten verbeteren met behulp van innovatieve en duurzame oplossingen, deskundige adviesverlening, betrokkenheid en een efficiënte organisatie. Better Together.
Share
 Agrifirm-Quartes
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren