Veehouderij
- Antwerpen

Agrimex n.v. is nu Nutrex geworden

+3214882211

Kernactiviteiten

Agrimex is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige diervoederproducten voor de Europese markt. Daarnaast verzorgt Agrimex voor een aantal gerenommeerde fabrikanten de exclusieve distributie van enkele diervoederspecialiteiten en grondstoffen binnen de Benelux.

Hoofdkantoor:

Achterstenhoek 5
2275- Lille
België

Aantal medewerkers nationaal

16

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

45

Aantal landen waar bedrijf actief is

55

Over ons

Als lid van de Kuge Invest Group, een Belgische holding met een sterke focus op nutritionele producten en service, heeft Agrimex wereldwijd toegang tot een uitgebreid netwerk van hoog opgeleide academici en professionals binnen de veevoederindustrie. Dit creëert een leiderspositie op gebied van productinnovatie en -ontwikkeling.

De toegang, wereldwijd, tot hoog kwalitatieve grondstoffen en technologiën, eigen investeringen in R&D, en een continue focus op toegevoegde waarde, hebben geresulteerd in een aantal hoogwaardige kwaliteitsvolle producten voor de veevoederindustrie.
Share
Agrimex n.v. is nu Nutrex geworden
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren