Élevage
- Anvers

Agrimex n.v. is nu Nutrex geworden

+3214882211

Activités principales:

Agrimex is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige diervoederproducten voor de Europese markt. Daarnaast verzorgt Agrimex voor een aantal gerenommeerde fabrikanten de exclusieve distributie van enkele diervoederspecialiteiten en grondstoffen binnen de Benelux.

Siège

Achterstenhoek 5
2275- Lille
België

Nombre de salariés aux Belgique

16

Nombre de salariés aux Belgique et à l’étranger:

45

Nombre de pays dans lesquels opère l’entreprise:

55

A propos de nous:

Als lid van de Kuge Invest Group, een Belgische holding met een sterke focus op nutritionele producten en service, heeft Agrimex wereldwijd toegang tot een uitgebreid netwerk van hoog opgeleide academici en professionals binnen de veevoederindustrie. Dit creëert een leiderspositie op gebied van productinnovatie en -ontwikkeling.

De toegang, wereldwijd, tot hoog kwalitatieve grondstoffen en technologiën, eigen investeringen in R&D, en een continue focus op toegevoegde waarde, hebben geresulteerd in een aantal hoogwaardige kwaliteitsvolle producten voor de veevoederindustrie.
Share
Agrimex n.v. is nu Nutrex geworden
AgriFoodMatch BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts. En savoir plus