Landbouw, Food, industrie
- West-Vlaanderen

Agristo

Waterstraat 40, 8531 HARELBEKE
+3256735050

Kernactiviteiten

Agristo is sinds 1986 uitgegroeid tot een wereldspeler in de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten. Als Belgische onderneming met hoofdzetel in Harelbeke en bijkomende productievestigingen te Nazareth, Wielsbeke en Tilburg (Nederland), specialiseren wij ons in het aanbieden van een uiterst gevarieerd assortiment van frieten en afgeleide aardappelproducten, op maat van iedere klant.

Hoofdkantoor:

Harelbeke

Over ons

Wij bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan van frieten en afgeleide producten. Bovendien kunnen we voor elke klant een oplossing op maat ontwikkelen.

Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om een breed assortiment aan diepgevroren aardappelproducten te ontwikkelen, zowel versneden producten als specialiteiten. De zoektocht van onze R&D specialisten naar nieuwe recepturen en productvarianten, in combinatie met de wensen, dromen of creativiteit van de klant en de markt- en consumententrends zorgen ervoor dat wij altijd terugkomen met innovaties op maat van de klant, zowel voor de retail als voor de foodservice. ‘Convenience’ is momenteel het toverwoord bij uitstek ... een trend die ook Agristo altijd voor ogen houdt.

Missie / Visie

Onze duurzaamheidsaanpak is gebaseerd op continue verbetering, het creëren van gedeelde waarde en innovatie.
Het is ons volgende hoofdstuk in het creëren van positieve resultaten voor het bedrijfsleven, de maatschappij en het milieu.
We staan voor een duurzame landbouw-economie, met behulp van innovatieve programma's en samenwerkingsverbanden.

Werken bij ons

Agristo is een sterk groeiende producent van kwaliteitsvolle diepgevroren aardappelproducten. Werken bij Agristo is werken in een dynamisch team dat gericht is op efficiëntie en duurzaamheid en waar mens en klant centraal staan.
Share
Agristo
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren