- Oost-Vlaanderen

Algist Bruggeman NV

Langerbruggekaai 37, 9000 GENT
+3292570808

Kernactiviteiten

Algist Bruggeman is sinds het ontstaan in 1949 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist. De boeiende partner voor alle professionele bakkers

Over ons

Bakkers kennen bakkers. We begrijpen wat het leven van een bakker inhoudt. We zijn zelf bakkers. We kennen de harde kanten, het koppig volhouden, het runnen van een zaak, het vechten tegen de vermoeidheid. We kennen de goede kanten, de ogenblikken waarop je jezelf verbaast, je klanten verrast.
Niets is fijner dan de geur van lekker versgebakken brood dat je uit de oven haalt. Niets zaliger dan het ogenblik waarop je beseft: “Straks zorg ik weer voor heerlijke broodmomenten bij mijn klanten. Straks brengt mijn brood weer mensen rond de tafel.” Want dat doet brood al duizenden jaren.
Broodmomenten zijn samen-momenten. Ook het maken van brood zien wij als zo’n samen-moment. Jij staat er niet alleen voor. We zijn jouw backup. Reken op onze steun, zeker omdat ook wij alle steun krijgen van een wereldspeler: groep Lesaffre.

Historie

Algist Bruggeman is sinds het ontstaan in 1949 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist.
Vanuit de jarenlange ervaring hebben we een sterke productiekennis en procesbeheersing opgebouwd, die resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. Daarnaast zijn we een pionier in het ontwikkelen van nieuwe gistproducten en toepassingen, zodat we steeds tegemoet komen aan de snel veranderende behoeften van bakkers en industriële bakkerijen.
Share
Algist Bruggeman NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren