Tuinbouw, Landbouw
- Antwerpen

Anorel nv

Lintsesteenweg 632, 2540 HOVE
+3234880233

Kernactiviteiten

Anorel is producent en toeleverancier van meststoffen voor de land- en tuinbouw. Zowel voor import als export maken we gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk om steeds de beste kwaliteit en service te leveren.

Hoofdkantoor:

Hove

Over ons

Bij Anorel staat prijs/kwaliteit steeds vooraan. Om dit te garanderen staan we zeer kort bij de leveranciers van onze grondstoffen. We implementeren er onze eigen procedures, houden uitgebreide kwaliteitscontroles en zoeken mee naar oplossingen bij problemen. Daarnaast werken we permanent aan de optimalisatie van onze eigen efficiëntie. Zo hopen we steeds producten van de hoogst mogelijke standaard te leveren.

Onze compacte bedrijfsstructuur in combinatie met deze efficiëntie zorgt ervoor dat we steeds voor jou paraat staan. Geen logge bedrijfsmachine, maar een snel antwoord op al jouw vragen en concrete oplossingen voor de noden van jouw bedrijf. Je kan ons hiervoor ook steeds telefonisch bereiken.

Het spreekt voor zich dat onze producten ook steeds volledig volgens de geldende regelgevingen geregistreerd zijn. Ook wordt de implementatie de REACH regelgeving intern permanent opgevolgd.

Historie

Anorel (Anorganische elementen) is ontstaan in 1997 uit de joint-venture Soltech. Initieel lag de focus voornamelijk op de productie van MAP (monoammoniumfosfaat) via de Soltech-procedure. Langzaam maar zeker groeide het bedrijf echter uit tot een volledige en belangrijke speler binnen de glastuinbouw in de Benelux. De focus kwam hierbij ook meer en meer te liggen op de ontwikkeling, productie en marketing van oplosbare meststoffen voor de irrigatielandbouw.

In 2015 stapte het Turkse Doktor Tarsa via een participatie mee in Anorel. Zo hopen ze mee te kunnen bijdragen aan de ambitieuze plannen rond innovatieve meststoffen en productiemethodes, biostimulantia en biopesticiden. Via deze joint-venture was het ook mogelijk om een enorme efficientieverhoging te creëren in de productie van alle samengestelde meststoffen.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Spreekt Anorel je daarin aan? Kijk dan op onze website!
Share
Anorel nv
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren