Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik, - Namen, - Waals-Brabant

Arvesta

Aarschotsesteenweg 84, 3012 LEUVEN
+3216242626

Kernactiviteiten

Arvesta is de grootste full-service partner van de Belgische boer en tuinder met internationale aanwezigheid in Nederland, Frankrijk en Duitsland. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, machines, bloem en zijn gekend voor onze 250 AVEVE-winkels waar plezier groeit.

Dankzij meer dan 100 jaar expertise in de land- en tuinbouw, bieden we onze klanten van over de hele wereld de beste oplossingen. We adviseren hen en bouwen samen met hen aan de landbouw van morgen.

“Waar we elke dag voor opstaan, is om het rendement van onze boeren en tuinders te verhogen en zo samen te groeien. Het is onze ambitie om hen voor te bereiden op de landbouw van de toekomst dankzij onze uitgebreide expertise en innovatieve smartfarming-toepassingen made in Belgium.”

Hoofdkantoor:

Wilsele (Leuven)

Missie / Visie

De landbouw van de toekomst vormgeven aan de hand van onze expertise en innovatieve smartfarming-oplossingen, zodat onze boeren groeien en stevig staan in een mondiale markt. Dankzij onze 1900 experten zijn wij een echt kenniscentrum voor de agrarische markt én de consument.
Share
Arvesta
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren