Tuinbouw, Akkerbouw, Veehouderij
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, - West-Vlaanderen, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik, - Namen, - Waals-Brabant

Arvesta

Aarschotsesteenweg 84, 3012 LEUVEN
+3216242626

Kernactiviteiten

AVEVE is marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en heeft de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier.

Hoofdkantoor:

Wilsele (Leuven)

Over ons

De Groep AVEVE stelt momenteel 1.800 mensen tewerk. Samen realiseren we een zakencijfer van meer dan 1,3 miljard euro per jaar.

Met dit omzetcijfer behoort AVEVE tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De Groep AVEVE zelf telt 50 bedrijven in België en in het buitenland.

Missie / Visie

De Groep AVEVE onderscheidt zich door onvoorwaardelijk te blijven geloven in de toekomst van de land- en tuinbouw. De winsten binnen de groep investeren we in:

infrastructuur
innovatie
onderzoek en ontwikkeling.
Aan het begin van deze eeuw hebben boeren, bedrijven en consumenten meer dan ooit nood aan een betrouwbare partner. Deze partner vinden ze bij de Groep AVEVE. Door ons grondig inzicht in de noden van de klanten, helpen we hen de vele uitdagingen het hoofd te bieden.

AVEVE staat voor een resultaatgerichte aanpak. We leggen de nodige flexibiliteit, doorzetting en dynamisch ondernemerschap aan de dag om oplossingen te vinden voor nieuwe uitdagingen. Van vandaag én morgen.

Werken bij ons

kijk op onze website,www. "werkplezier.be"
Share
Arvesta