Landbouw
Vlaanderen, - Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - Vlaams-Brabant, Brussel, Wallonië , - Henegouwen, - Luik, - Luxemburg, - Namen, - Waals-Brabant, Frankrijk, Nederland

AVR bvba

Meensesteenweg 545, 8800 ROESELARE
+3251245566

Kernactiviteiten

AVR is een toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in mechanisatie van de aardappelteelt.

Hoofdkantoor:

Roeselare

Omzet

45 mln euro

Aantal medewerkers nationaal

105

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

130

Aantal landen waar bedrijf actief is

40

Over ons

AVR is full line aanbieder van machines voor de aardappelteelt, gaande van pootbedbereiding, poten en aanaarden tot klappen, rooien en inschuren. De inschuurmachines worden gemaakt in Veendam, Nederland; de rest van het gamma in Roeselare (België).Met zo’n 130 internationale werknemers, een netwerk van 105 dealers in 40 landen en een omzet van €45 mln is AVR een wereldspeler in dit nichesegment.

Missie / Visie

Onze missie is ervoor zorgen dat onze klanten met minder moeite méér verkoopbare producten kunnen inschuren. Met onze Keen & Green filosofie leggen we de focus op productinnovatie, ontwikkeling en een kwalitatieve, marktgerichte productie.

Historie

AVR is opgericht in 1847 door Alfons Van Steenkiste in Roeselare en is gestart met de productie van smid- en handwerktuigen. Daarna focuste het bedrijf zich op de productie van rooiers. Na een groei in dit segment, werd het gamma uitgebreid met machines voor grondbewerking. Na 2000 vonden de overnames van de plantmachines en het inschuurmateriaal plaats, zodat AVR zich vandaag full line producent mag noemen.
Share
AVR bvba
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren