Landbouw
- Vlaams-Brabant

Belchim Crop Protection NV/SA

Technologielaan 7, B-1840 LONDERZEEL
+3252300906

Kernactiviteiten

Een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van gewasbeschermingsmiddelen. Met onze sterk marktgerichte aanpak bieden wij een antwoord aan de behoeften van de hedendaagse landbouw.

Hoofdkantoor:

Belchim Crop Protection
Technologielaan 7
1840 Londerzeel

Aantal medewerkers nationaal

80

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

300

Aantal landen waar bedrijf actief is

20

Over ons

Met een teeltgerichte aanpak, staat Belchim Crop Protection zeer dicht bij de telers en ontwikkelt oplossingen die inspelen op de behoeften van de markt. Belchim weet hoe snel te reageren en start registratieprocedures op om nieuwe technische oplossingen klaar te hebben en is voorbereid om aan de problemen van de markt tegemoet te komen. Belchim Crop Protection investeert specifiek in kleine gewassen en etiketuitbreidingen.

Missie / Visie

Innovatie maakt deel uit van het DNA van Belchim Crop Protection. Het succes van onze oplossingen spruit voort uit een mengeling van verschillende factoren, waaronder onderzoek en ontwikkeling waarbij intensief geluisterd en samengewerkt wordt met onze klanten. Dit helpt ons om onze strategische beslissingen te nemen in lijn met de behoefte van de markt.

Historie

Belchim werd in 1987 opgericht door Dirk Putteman. Het bedrijf groeide uit tot Belchim Benelux na een uitbreiding naar Nederland en werd vervolgens in 2001 omgedoopt tot Belchim Crop Protection. Belchim is er in geslaagd om voortdurend haar gamma gespecialiseerde gewasbeschermingsproducten verder uit te breiden en zich te vestigen in verschillende landen in Europa.

Werken bij ons

Belchim Crop Protection is steeds op zoek naar talent voor de verschillende afdelingen (R&D, marketing, verkoop,...). Opleiding, persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning zijn sleutelbegrippen binnen het HR management. Omdat ons bedrijf een innovatieve partner in gewasbescherming is, zoeken we naar toegewijde teamspelers die een uitdaging niet uit de weg gaan en die in staat zijn om bij te dragen tot het toekomstige succesverhaal van ons bedrijf.
Indien je interesse toont om in een uitdagende en gedreven omgeving te werken en ons dynamisch team te versterken, mag je ons altijd je cv en motivatiebrief opsturen naar vacature@belchim.c om of Belchim Crop Protection t.a.v. Charis Van Dijck,Technologielaan 7, 1840 Londerzeel.
Share
Belchim Crop Protection NV/SA
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren