Veehouderij
- Antwerpen, - Limburg, - Oost-Vlaanderen, - West-Vlaanderen, Brussel, - Henegouwen, - Luik, - Namen

Belgian Pork Group

Ommegang West 9, B-8840 Westrozebeke
+32 51 78 84 00

Kernactiviteiten

Belgian Pork Group staat garant voor een duurzame productie van varkensvlees, van boer tot consument.

Over ons

Belgian Pork Group is een netwerk van 7 Belgische bedrijven die gespecialiseerd zijn in het slachten, versnijden en verder verwerken van kwaliteitsvol varkensvlees. Jaarlijks verwerkt Belgian Pork Group zo'n 420.000 ton varkensvlees, waarvan een belangrijk deel wordt geëxporteerd naar meer dan 50 landen wereldwijd.
Met meer dan 1.800 werknemers en een omzet van ongeveer 750 miljoen euro is Belgian Pork Group de grootste slacht- en versnijdingsgroep in België. Het beheersen van de ganse keten in de verwerking van varkensvlees en de specialisatie en automatisatie van de verschillende verwerkingseenheden bieden unieke mogelijkheden aan de klanten van Belgian Pork Group.

Werken bij ons

Belgian Pork Group blijft groeien..
...en u, u wil ook groeien. Zowel privé als professioneel. Je bent kieskeurig in je job met oog op jouw toekomst of dat van je gezin. Belgian Pork Group ondersteunt en stimuleert zijn personeel hierin, en misschien ben jij één van de de gepassioneerde en gedreven personen die wij zoeken.
Share
Belgian Pork Group

Recente vacatures van Belgian Pork Group

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren