Tuinbouw
- Antwerpen

BioForum Vlaanderen vzw

Quellinstraat 42, 2018 Antwerpen
+3232869278

Over: BioForum Vlaanderen vzw

Wat is BioForum?

Bioforum Vlaanderen is de koepelorganisatie van de biosector en een ledenorganisatie met een stevig netwerk van gecertificeerde producenten, verwerkers, verdelers, verkopers en relevante organisaties.

BioForum Vlaanderen kreeg een grondige vernieuwingskuur in het voorjaar 2008 toen de werkingen van de beroepsorganisaties voor producenten en verwerkers onder één koepel werden samengebracht. Ook de winkeliers kregen hun eigen afdeling.

Intussen is BioForum Vlaanderen uitgegroeid tot dé gesprekspartner voor alle instanties die het beleid van landbouw en voeding mee vorm geven. Dat kan de biologische sector alleen maar vooruithelpen.

Leden krijgen een prominente plaats in de werking en het bestuur van BioForum Vlaanderen en kunnen rekenen op een degelijke ondersteuning.

BioForum Vlaanderen heeft net een intensief denkproces achter de rug waaraan medewerkers, bestuur én leden meegewerkt hebben en dat geresulteerd heeft in een nieuwe visie en missie. We kiezen voluit voor biologische en duurzame landbouw en voeding, met een maximale zorg voor mens, dier en planeet, en ambiëren de groei van de biologische productie.

Home

Share
BioForum Vlaanderen vzw
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren