Food, industrie
- Oost-Vlaanderen

Boons Fis

Nijverheidstraat 1, 9810 Nazareth

Kernactiviteiten

Boons FIS, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in reinigingssystemen voor de (voedingsmiddelen)industrie.

Over ons

Boons FIS, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in reinigingssystemen voor de (voedingsmiddelen)industrie. FIS staat voor Food & Industrial Supplies. Sinds 2013 legt het bedrijf zich toe op het ontwerpen, produceren en installeren van reinigingssystemen, drukverhogingspompen en desinfectie-apparatuur. Daarnaast biedt het bedrijf ook een groot gamma aan industriële wasinstallaties (wassen van kratten, onderdelen) aan, alsook mechanische handling-apparatuur (zoals kantelaars en liften voor bijvoorbeeld normwagens) en persoonlijke hygiëne-apparatuur.

Boons FIS begeleidt de projectvraag van haar klanten in de producerende industrie van A-Z. Van aanvraag en verkoop, tot het leveren en onderhoud van de machines. Boons FIS biedt zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen.

Bij Boons FIS werken 18 mensen. In een open en no-nonsense cultuur wordt iedere dag hard gewerkt aan het optimaliseren van processen en de ontwikkeling van de machines. Klantgerichtheid staat bovenaan.
Share
Boons Fis
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren