Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
- West-Vlaanderen

Bouton bvba

Kleine Branderstraat 4A, 8908 VLAMERTINGE - IEPER
+3257333129

Kernactiviteiten

Bouton is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvolle vlokken die een meerwaarde zijn in het vervaardigen van diervoeders.

Bouton bouwde jaren aan zijn goede reputatie en is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector. In een voortdurend streven naar duurzaamheid en innovatie zoekt Bouton steeds naar de meest economische oplossing voor zijn klanten.

Hoofdkantoor:

Vlamertinge

Over ons

Bouton heeft zijn roots in de landbouw en kent de sector dus door en door. Door de jaren heen heeft het bedrijf betrouwbare partnerships kunnen opbouwen met leveranciers van grondstoffen die even veeleisend en ambitieus zijn als Bouton voor wat betreft kwaliteit en traceerbaarheid. Bouton behoudt dus de controle over de herkomst van zijn grondstoffen.

Vandaag is Bouton uitgegroeid tot een waardevolle industriële leverancier met een uitgebreid assortiment hoogwaardige vlokken voor de diervoederindustrie. Door voortdurend in te spelen op de snel evoluerende markt is het bedrijf de laatste jaren sterk gegroeid. Ondertussen exporteert Bouton naar diverse Europese landen, zoals Frankrijk, Nederland en Duitsland.
Share
Bouton bvba
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?