Food, industrie, Food, foodservice, Food, retail en handel
- West-Vlaanderen, - Henegouwen

Clarebout

Heirweg 26, 8950 NIEUWKERKE - HEUVELLAND
+3257446901

Kernactiviteiten

We zijn één van de belangrijkste producenten wereldwijd van diepvries aardappelproducten voor private labels. Om dat te bereiken werken we heel nauw samen met onze klanten. We willen hun noden perfect begrijpen en er gepast op inspelen. We streven naar de hoogste klanttevredenheid door flexibel, innovatief en klantgericht te werken.

Over ons

Clarebout is ontstaan uit de activiteiten van het oorspronkelijke aardappelbedrijf van de familie Clarebout. Deze onderneming was actief in het sorteren en verhandelen van verse aardappelen. In 1988 werd de hoofdactiviteit van het familiebedrijf gewijzigd naar het verwerken van deze verse aardappelen tot diverse diepgevroren aardappelproducten.

We hebben in België 2 ultramoderne productie-eenheden en diverse opslagplaatsen voor aardappelen. De hoofdzetel en een eerste productie-eenheid is gevestigd in Nieuwkerke , een 2de productie-eenheid is gevestigd in Waasten . De opslagplaatsen zijn o.a. gevestigd in Frameries , Komen, Diksmuide, etc.
Share
Clarebout
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren