Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij, Diervoeding/Feed
- West-Vlaanderen

Cojubel NV

Heulsestraat 89, 8860 LENDELEDE
+3256359578

Kernactiviteiten

Cojubel, de referentie op de markt van plasticfolie en zakken!

Hoofdkantoor:

Lendelede

Over ons

Cojubel, dat is:

Een geschiedenis van meer dan 100 jaar
Een gamma van meer dan 500 producten
Jaarlijks nieuwe innovaties om te beantwoorden aan uw behoeften

Allemaal dankzij een krachtig team dat naar u luistert en steeds tot uw dienst staat!

Cojubel begon zijn weefactiviteiten met doek en vlas voor export in 1900. COJUBEL luistert naar zijn klanten en naar de markt waardoor het gamma steeds evolueert met producten op basis van jute, synthetische zeildoeken en zakken in polypropyleen. Door de materiaalkennis van PP en PE is het gamma verder geëvolueerd en heeft het zich uitgebreid naar de bouw, landbouwsector en de industrie.
De filosofie van ons bedrijf is gebaseerd op een langdurig partnerschap met onze klanten, zowel op de Benelux-markt als daarbuiten. Dankzij onze ervaring en knowhow sinds meer dan een eeuw hebben wij ons kunnen positioneren als dé specialist van producten op basis van jute enerzijds en plastic anderzijds. Wij worden regelmatig geraadpleegd in verband met de technische ontwikkeling van nieuwe producten.​

Cojubel biedt een exclusieve service dankzij zijn meertalig team en snelle levering. Of u nu een materialengroep of -handel, een landbouwbedrijf of een landbouwer bent, wij luisteren naar u om de meest efficiënte oplossing te vinden die het best beantwoordt aan uw behoeften!
Het gamma van Cojubel telt meer dan 500 producten vervaardigd op basis van polyethyleen, polypropyleen of jute!
Share
Cojubel NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren