Landbouw
- Oost-Vlaanderen

COMPO Benelux

Filliersdreef 14, 9800 DEINZE
+3293818383

Kernactiviteiten

Met ongeveer 1.000 medewerkers en meer dan 20 sites wereldwijd zijn we een van de marktleiders in merkartikelen voor planten binnens- en buitenshuis en in de tuin.

Over ons

Consumenten vinden in ons gevarieerde assortiment alles wat planten nodig hebben voor een gezonde groei - van potgrond, bodembedekkers en meststoffen over gazonzaden tot producten voor de bestrijding van plagen, met focus op biologische middelen.

Alles begon in 1956 met de verkoop van de eerste potgrond in consumentvriendelijke verpakkingen - de geboorte van COMPO SANA®. Sindsdien werken we constant aan de ontwikkeling van verschillende kwaliteitsproducten, die de planten elke dag helpen om hun ware potentieel te ontsluiten - of je nu twee linkerhanden hebt of echt groene vingers hebt. Ons doel is namelijk om het leven van elke mens met meer groen op te fleuren.
Share
COMPO Benelux

Recente vacatures van COMPO Benelux

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Account Manager Biostimulanten

Home Office en op kantoor in Deinze, maar vooral op de baan
COMPO Benelux
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?