Veehouderij
- Henegouwen

Covavee

COMECO is een dochteronderneming van de Groep COVAVEE: wekelijks worden in dit slachthuis meer dan 12.000 varkens geslacht en verwerkt. Er werken /-100 mensen. GROEP COVAVEE is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België. COVAVEE is een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 650 varkenshouders. De groep telt momenteel een 350 werknemers en heeft een omzet van 230 mio Euro.

Home

Kernactiviteiten

COMECO is een dochteronderneming van de Groep COVAVEE: wekelijks worden in dit slachthuis meer dan 12.000 varkens geslacht en verwerkt. Er werken /-100 mensen. GROEP COVAVEE is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België. COVAVEE is een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 650 varkenshouders. De groep telt momenteel een 350 werknemers en heeft een omzet van 230 mio Euro.
Share
Covavee
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren