Élevage
- Hainaut

Covavee

COMECO is een dochteronderneming van de Groep COVAVEE: wekelijks worden in dit slachthuis meer dan 12.000 varkens geslacht en verwerkt. Er werken /-100 mensen. GROEP COVAVEE is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België. COVAVEE is een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 650 varkenshouders. De groep telt momenteel een 350 werknemers en heeft een omzet van 230 mio Euro.

Home

Activités principales:

COMECO is een dochteronderneming van de Groep COVAVEE: wekelijks worden in dit slachthuis meer dan 12.000 varkens geslacht en verwerkt. Er werken /-100 mensen. GROEP COVAVEE is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België. COVAVEE is een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 650 varkenshouders. De groep telt momenteel een 350 werknemers en heeft een omzet van 230 mio Euro.
Share
Covavee
AgriFoodMatch BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts. En savoir plus