Brussel

CPM- HRM

CPM is uw partner die van Human Resources Management (HRM) een strategisch instrument maakt om de doelstellingen van uw onderneming te bereiken.

Als CEO of HR-manager staat u elke dag voor nieuwe uitdagingen. Maar een uitdaging blijft steeds dezelfde: hoe toegevoegde waarde halen uit de talenten binnen uw onderneming en uit uw organisatiestructuur om betere bedrijfsresultaten neer te zetten. Wij helpen u om de inzet van menselijk kapitaal in uw organisatie te optimaliseren. Vanuit de visie, de strategische doelstellingen en de kennis van uw onderneming begeleiden wij u doorheen een gestroomlijnd proces. Wij vertrekken van de identificatie en analyse van uw behoeften om ze te kunnen invullen. Door de nadruk te leggen op individuele talenten kunnen wij de rentabiliteit, efficientie en continuiteit van uw onderneming verhogen.

Werk betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Maar mensen hebben nood aan motivatie en stimuli om te presteren. Een medewerker die tevreden is, haalt voldoening uit zijn bijdrage tot het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. CPM helpt u om de juiste medewerkers te vinden en hen te ondersteunen met een efficient en transparant personeelsbeleid. Uw resultaten zijn de maatstaf van ons succes.

CPM is opgericht in 1980. Sindsdien hebben wij de expertise en capaciteit voor een transparant HRM Partnership op lange termijn opgebouwd en maken wij deel uit van een internationaal netwerk (CFR en ACE). In Belgie telt CPM een 30-tal ervaren consultants, actief in verschillende sectoren.

Home

Share
CPM- HRM
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren