Overheid/Onderwijs
Brussel

Crelan (was Landbouwkrediet)

De Groep Landbouwkrediet omvat het Landbouwkrediet, Europabank en Keytradebank.be. De Groep Landbouwkrediet kan rekenen op de inzet van twee solide aandeelhouders, de Belgische coöperatieve Kassen Lanbokas en Agricaisse en het Franse Crédit Agricole, die het Landbouwkrediet steunen in de realisatie van zijn ambities.

Het Landbouwkrediet is een retailbank, die gevestigd is in de Belgische rurale gemeenschap. Het Landbouwkrediet biedt een volledige bancaire service aan de particulieren, de zelfstandigen en de ondernemingen en is marktleider inzake kredieten aan de landbouw.

Europabank heeft kantoren in de Belgische steden en is gespecialiseerd in de financieringen van particulieren en zelfstandigen.

De internetbank Keytrade Bank is marktleider in on line brokerage in België en in Luxemburg.

De Groep Landbouwkrediet blijft trouw aan de waarden die hij steeds gekoesterd heeft: betrokkenheid, persoonlijkheid, openheid, bereikbaarheid, hartelijkheid, professionalisme en toekomstgerichtheid. Het Landbouwkrediet is en blijft de bank op mensenmaat.

Home

Share
Crelan (was Landbouwkrediet)
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren