Veehouderij
- Oost-Vlaanderen

CRV BV

Buchtenstraat 7, 9051 SINT - DENIJS - WESTREM
+3278154444

Kernactiviteiten

CRV is een innovatieve internationale organisatie voor rundveeverbetering met als aandeelhouders de Nederlandse coöperatie CR Delta en de Vlaamse coöperatie VRV vzw.

Hoofdkantoor:

Arnhem - Nederland

Over ons

Bij CRV staat de veestapel centraal
Als coöperatieve veeverbeteringsorganisatie stelt CRV de veestapel van veehouders centraal. Het is immers de veestapel die de sleutel vormt tot een goed bedrijfsinkomen en arbeidsplezier. CRV richt zich daarbij op de belangrijkste resultaatgebieden binnen de veestapel:

vruchtbaarheid
gezondheid
productie
efficiëntie
levensduur
Wij ontwikkelen producten en diensten die op die terreinen waarde toevoegen voor de professionele melk- en vleesveehouders. Dat ziet u onder meer terug in:

een toename van de waarde van melk of vlees
een daling van de kostprijs
efficiënt gebruik van arbeid
meer bedrijfszekerheid
Producten en diensten
Het pakket producten en diensten van CRV bestaat onder meer uit:

Fokkerijproducten: bestaande uit sperma en embryo’s van foktechnische hoogwaardige koeien en stieren. CRV heeft hiervoor geavanceerde fokprogramma’s met internationale reikwijdte.
Informatieproducten: CRV verzamelt gegevens op veehouderijbedrijven rond o.a. afstamming, melkproductie, vruchtbaarheid en gezondheid voor melkvee en vleesvee. Deze gegevens worden omgezet in nuttige managementinformatie die veehouders in hun bedrijfsvoering gebruiken.
Diensten: CRV levert diensten rond de koe. Voorbeelden daarvan zijn kunstmatige inseminatie, fokkerij-advies, embryotransplantatie, monstername voor de melkproductieregistratie, exterieurkeuringen, stamboekregistratie enzovoort.
Samen met de veehouder streven wij naar een optimale bedrijfsvoering door het bieden van deskundig advies en innovatieve oplossingen. Wij bieden totaaloplossingen; managementproducten, dienstverlening en genetica op één adres.
Share
CRV BV

Recente vacatures van CRV BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren