Veehouderij, Diervoeding/Feed
- West-Vlaanderen

Danis

Knijffelingstraat 15, 8851 KOOLSKAMP
+3251744951

Kernactiviteiten

Groep Danis is een familiaal bedrijf dat alle aspecten van de varkenshouderij groepeert. De verschillende afdelingen zijn perfect complementair en vormen een geïntegreerde ketting, gaande van genetica, veevoeders en het veredelen van grondstoffen tot hoogwaardige eiwitbronnen, tot het duurzaam kweken, slachten en versnijden van varkens.

Groep Danis ontwikkelt innovatieve concepten voor alle aspecten van de professionele varkenskweek.

Misschien kent u ons wel van een lekker stukje vlees van het Slagersvarken of The Duke of Berkshire?

http://www.danis.be

Hoofdkantoor:

Koolskamp

Over ons

Alle aspecten van de varkenskweek in één bedrijf

Wij, als groep Danis integreren alle aspecten van de varkenshouderij in één bedrijf. Onze afdelingen zijn perfect complementair en vormen een geïntegreerde ketting. Ons aanbod gaat van genetica en veevoeders tot het duurzaam kweken en slachten van varkens.

Wij ontwikkelen innovatieve concepten voor alle aspecten van de professionele varkenskweek. Zo creëren wij totaaloplossingen voor varkenshouders, veevoederproducenten…

Wij ontwikkelen ook merken voor de consumentenmarkt. Onder meer Slagersvarken en The Duke of Berkshire zijn twee boegbeelden van Danis.

Missie / Visie

Duurzaam en transparant

“Maatschappelijk verantwoord voedsel produceren” staat centraal in de missie van Groep Danis. We denken hierbij voornamelijk aan respect voor mens, dier, milieu en klimaat. Als familiebedrijf gaan we onze verantwoordelijkheid niet uit de weg en werken we dagelijks aan dit engagement, samen met onze medewerkers en klanten.

Een reductie van de ecologische voetafdruk in onze sector is een absolute noodzaak. Daarom evalueren wij continu elke stap in ons productieproces en implementeren, waar mogelijk, innovaties om deze doelstelling te bereiken.

Historie

Danis werd opgericht in 1954 door Joseph Danis en is reeds 3 generaties actief. Wij werken vanuit een diep respect voor het welzijn van de dieren, in alle transparantie en zijn volledig traceerbaar. Tegelijk liggen de belangen van onze verschillende stakeholders (medewerkers, varkenshouders, voederproducenten, retail en consumenten) ons nauw aan het hart. Dit maakt ons toonaangevend in de Belgische en internationale varkenshouderij.

Werken bij ons

Bij ons werken

Maak deel uit van één van de meest innovatieve bedrijven uit de sector.
Share
Danis

Recente vacatures van Danis

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren