- Brabant flamand, Bruxelles

Danone

Jules Cockxstraat 6 B-1, 1160 BRUSSEL

Activités principales:

Danone is een van de meest dynamische bedrijven in de voedingsindustrie. Haar missie: gezondheid brengen via voeding naar zoveel mogelijk mensen. De producten van de Groep zijn verkrijgbaar op vijf continenten. Danone beschikt over 180 productie-eenheden en telt zo’n 100.000 werknemers. In 2011 behaalde het een omzet van 19 miljard euro.

Danone is marktleider op het vlak van voeding en gezondheid en positioneert zich rond vier pijlers: verse zuivelproducten, water, babyvoeding en klinische voeding. Danone is beursgenoteerd op Euronext Parijs. Dankzij zijn duurzaam beleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is de groep ook opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index Stoxx en World, de ASPI Eurozone Index en de Ethibel Sustainability Index.

Siège

Brussel

Mission et vision:

Gezondheid brengen via voeding naar zoveel mogelijk mensen
Als grote speler in de sector van verse melkproducten, water, kindervoeding en klinische voeding is Danone nauw betrokken bij de relatie tussen voeding en gezondheid.
« Wij geloven bij Danone dat voeding een primordiale rol speelt in het welzijn en de gezondheid van iedereen. Daarom is er volgens ons een rol weg gelegd voor de voedingsindustrie de publieke gezondheidssector. Die overtuiging drijft ons ertoe om via onderzoek voortdurend de voedingskwaliteit van onze producten te verbeteren, om te investeren in onderzoek en om informatie- en educatieprogramma’s op te zetten die een uitgebalanceerde voeding stimuleren.
Deze overtuiging vormt de rode draad door de geschiedenis van Danone en zijn merken. Een drijfveer die jaar na jaar sterker wordt en vorm geeft aan ons engagement op het vlak van voeding en gezondheid. Zij bepaalt vandaag wereldwijd de dagelijkse activiteiten van onze medewerkers en inspireerde ons tot het Handvest Voeding & Gezondheid van de Groep Danone.»

Nous rejoindre:

De persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker en het delen van gemeenschappelijke waarden zijn essentieel om succes te boeken als groep. Daarvan zijn we bij Danone overtuigd. Onze waarden humanisme, openheid, nabijheid en enthousiasme hebben een universele betekenis en beschermen en verrijken de bijzondere cultuur die zo eigen is aan Danone. Daarom hechten we ook in het rekruteringsproces veel belang aan de persoonlijkheid van de kandidaat. ‘Committed, Open, Doer, en Empowered’ gedrag van elke Danoner staan centraal binnen deze cultuur. Elke medewerker heeft de kans om ideeën naar voor te brengen en uit te werken, om zich te ontwikkelen, om verantwoordelijkheid op te nemen en om sterke en duurzame relaties uit te bouwen.
Share
Danone
AgriFoodMatch BV utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts. En savoir plus
Refuser