Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
Vlaanderen, - Antwerpen

De Ceuster Meststoffen (DCM)

Bannerlaan 79, 2280 GROBBENDONK
+3214257357

Kernactiviteiten

DCM is een onderdeel van Group De Ceuster. Group De Ceuster is een Belgische familieholding die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en distributie van commerciële producten en consumptiegoederen. De activiteiten van deze industriële bedrijvengroep worden volgens toepassingsgebied ingedeeld onder de divisies ‘De Ceuster Plant Care', 'De Ceuster Animal Care' en 'De Ceuster Biosciences'.

Hoofdkantoor:

Grobbendonk

Aantal medewerkers nationaal + internationaal

300

Aantal landen waar bedrijf actief is

65

Over ons

Group De Ceuster is een Belgische familieholding die actief is in de ontwikkeling, productie en distributie van commerciële producten en consumptiegoederen. Afhankelijk van hun toepassingsgebied worden deze goederen ingedeeld onder de divisies PlantCare of AnimalCare Care.

De groep heeft vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland en exporteert naar meer dan 65 landen wereldwijd.

Historie

In september 1966, richtte Herman De Ceuster het bedrijf ‘Grondontsmettingen De Ceuster’ op, de voorloper van DCM. Gedreven door zijn liefde voor de natuur en overtuiging dat milieuvriendelijke bemestingsoplossingen de sleutel zijn voor de toekomst, bouwt hij het bedrijf verder uit.

Na grondontsmetting en -bewerking voor de tuinbouw, lijkt grondverbetering de volgende logische stap. Immers, nadat de grond in ideale conditie is gebracht, is een verdere bemesting aangewezen om tot de beste groeiresultaten te komen.

In het kader van de diversificatie van de dienstverlening, richt Herman De Ceuster ‘De Ceuster Meststoffen NV’ of DCM op. In de verdere uitbouw van de onderneming, blijft respect voor mens en milieu het centrale uitgangspunt.

Dankzij de intense wisselwerking tussen onderzoek en praktijkervaring, en duurzame investeringen in de automatisering van het productieproces, groeit De Ceuster Meststoffen snel uit tot Belgisch marktleider. Zowel voor de hobbysector als de professionele tuinbouwsector biedt DCM kwalitatief hoogstaande en geavanceerde oplossingen aan.

Zo heeft DCM in maart 2001 de MINIGRAN®- formule gelanceerd, de eerste volledig stofvrije en geurloze korrel. Het hoofdkantoor van DCM bevindt zich in Grobbendonk. Behalve filialen in Nederland en Duitsland, exporteert De Ceuster Meststoffen naar gebruikers over de hele wereld, zoals b.v. Ierland, Engeland, Frankrijk, Taiwan, Turkije, Griekenland enz.

Ook in de toekomst wil DCM wereldwijd verfrissende en op-maat-gemaakte ideeën en oplossingen realiseren, en streeft ernaar de groene partner bij uitstek te zijn van groente- en siertelers, boomkwekers, tuinaanleggers, openbaar groen- en sportveldbeheerders, en natuurlijk ook de tuinliefhebber.

Werken bij ons

DCM is een dynamisch bedrijf; een speler met stevige positie en grote reikwijdte, die tevens deel uitmaakt van een internationaal snel groeiend familiebedrijf. We zijn een ambitieuze onderneming waarbinnen enthousiasme, open communicatie en loyaliteit centrale waarden zijn. Indien je bij ons aan de slag gaat, krijg je de kans om mee te groeien met de organisatie en een persoonlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. DCM biedt je de mogelijkheid om je inhoudelijk alsook relationeel verder te ontwikkelen.
Share
De Ceuster Meststoffen (DCM)
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren