Tuinbouw
- Antwerpen

De Ceuster

Fortsesteenweg 30 , 2860 Sint-Katelijne-Waver
+3215312257

Kernactiviteiten

De Ceuster realiseert totaaloplossingen voor Horti, Sport en Infra. Klanten kunnen rekenen op meer dan 50 jaar ervaring en op een sterk team van vakmensen.

Hoofdkantoor:

Sint Katelijne Waver

Over ons

De Ceuster realiseert totaaloplossingen voor Horti, Sport en Infra. Klanten kunnen rekenen op meer dan 50 jaar ervaring en op een sterk team van vakmensen. Wij zijn tegelijk een écht Vlaams, maar ook fier Belgisch bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Een erfenis van Herman De Ceuster, de oprichter van het bedrijf. Het is ook zijn zin voor innovatie en aandacht voor kwaliteit en service waaraan De Ceuster zijn oerdegelijke reputatie heeft te danken.
Vandaag blaast er een nieuwe wind doorheen De Ceuster. Dochter Els De Ceuster neemt het “stuur” over en schrijft een nieuw verhaal met het bedrijf. In haar kielzog, dochter Marie, die met haar jeugdige enthousiasme en frisse ideëen meebouwt aan De Ceuster 2.0.

Het verhaal van De Ceuster is er één dat gaat OVER mensen, MET mensen en VOOR mensen. Met dat menselijk kapitaal heeft het alle troeven in handen om te doen wat De Ceuster belooft: Werken opleveren die tot in het kleinste detail beantwoorden aan de verwachtingen van haar klanten.

Missie / Visie

Onze missie: "het beste naar boven halen uit de kostbare grond waarop wij leven"
De grond waarop wij leven is ons kostbaarste bezit. De Ceuster is er in gepoot en geworteld. Al meer dan een halve eeuw zetten we onze kennis, expertise en ons uitgebreide machinepark in om voor onze klanten het beste uit die (Belgische) grond naar boven te halen. Onze totaalaanpak zonder compromissen maakt dat we hen steeds beter maken. Door de lat voor onszelf zo hoog te leggen ontstaan hechte klantenrelaties. Zo bewijzen we elke dag opnieuw dat vakmanschap loont.

Onze visie: "het is onze ambitie om zowel vaste waarde als trendsetter te zijn van én voor een sector die ons nauw aan het hart ligt"
Share
De Ceuster
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren