Tuinbouw
- Henegouwen

DECOCK Plants

Linteweversstraat 10, 7780 KOMEN
+3156558844

Kernactiviteiten

Decock Plants is een dynamisch groeibedrijf dat volledig gespecialiseerd is in de vegetatieve vermeerdering van jongplanten. Het bedrijf werd opgestart door Ludo Decock in het jaar 1987 en is nu één van de marktleiders in de sector.

Met ondertussen 25 jaar ervaring heeft Decock Plants zich ontwikkeld tot een bedrijf met meer dan 750 medewerkers. Door de continue opleidingen en grote flexibiliteit bouwen wij iedere dag aan de expertise en kennis om ons in staat te stellen een product af te leveren dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Decock Plants beschikt over 6 ha ultramoderne productieruimte in België en een vestiging in Ehtiopië die zorgt voor topkwaliteit startmateriaal.

Hoofdkantoor:

Komen

Over ons

Decock Plants maakt ongeveer 50 miljoen jongplanten voor de Europese markt. Onze klanten zijn hoofdzakelijk tuinbouwbedrijven. Het bedrijf in Belgie staat in voor de beworteling van het stek. De vestiging in Ethiopië staat in voor de kwaliteit van de moederplanten.

Missie / Visie

In 2007 besliste Decock om op eigen kracht een bedrijf te gaan oprichten in Ethiopië. De motivatie achter die beslissing was het volledig zelf onder controle willen hebben van het beheer van de moederplanten. De uitdaging was enorm, maar dank zij de inzet van onze lokale mederwerkers was het bedrijf in 2008 operationeel op 4 hectare.

In 2010 kwam daar opnieuw 4 hectare bij. De grote groei van het bedrijf zorgde ervoor dat in 2012 opnieuw 4 hectare worden gebouwd en in 2014 werd daar opnieuw 2 hectare aan toegevoegd, wat de totale oppervlakte op 14 hectare brengt.
Share
DECOCK Plants
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren