Veehouderij
- Oost-Vlaanderen

DeLaval NV

Industriepark - Drongen 10, 9031 GENT
+3292809100

Kernactiviteiten

DeLaval is een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen die de bedrijfsresultaten van professionele voedselproducerende melkveehouders verbeteren. Wij ondersteunen onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl we de voedselproductie, rendabiliteit en het welzijn van mens en dier verbeteren. Wij bieden producten, systemen en services voor alle facetten van de moderne melkproductie. Onze oplossingen worden dagelijks door miljoenen melkveehouders wereldwijd gebruikt.

Missie / Visie

Onze visie is gebaseerd op wat we willen zijn en hoe we willen dat anderen ons zien. Het is wat we nastreven. Die visie vormt onze inspiratie en motivatie.

We vormen een team met onze klanten. Dit leidt tot blijvende resultaten.
Vanuit onze leidende positie in de melkveehouderij werken we aan innovatie, productverbreding en marktontwikkeling.
Wij leveren toonaangevende totaaloplossingen, overal waar we actief zijn.
Wij zijn er voor de klant. Dag en nacht.

Historie

DeLaval is meer dan 130 jaar geleden opgericht in Zweden, toen visionair Gustaf de Laval de melkseparator uitvond. Vandaag de dag heeft DeLaval 4500 werknemers en zijn we actief in meer dan 100 markten. DeLaval maakt naast Tetra Pak en Sidel onderdeel uit van de Tetra Laval Group.

Werken bij ons

Wil jij graag 4.500 gemotiveerde collega's in meer dan 115 landen? Als het antwoord ja is, kom dan bij DeLaval werken!
Share
DeLaval NV

Recente vacatures van DeLaval NV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Sales Manager After Market

Home Office, onderweg in Vlaanderen (West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen)
DeLaval NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren