Veehouderij
- West-Vlaanderen

Delavi NV

Ten Hovestraat 10, 8700 TIELT

Kernactiviteiten

We produce healthy, safe and high quality pork tailored to your needs

Over ons

delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkend bedrijf.

Missie / Visie

Gezond en kwaliteitsvol varkensvlees op maat aanbieden, aan binnen- en buitenlandse klanten in de foodservice, retail en industrie. We streven steeds naar een langetermijnsamenwerking met alle belanghebbenden. Met als resultaat een gezonde groei, die ons in staat stelt om verdere investeringen te doen. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden op vlak van kwaliteit, dienstverlening, continuïteit en milieu. Om deze doelstellingen te bereiken staan vakkennis, loyaliteit, flexibiliteit, proactief denken, vlotte communicatie en een persoonlijke aanpak voorop.

Werken bij ons

Delavi neemt deel aan het ESF project Duurzaam Loopbaanbeleid. Via een duurzaam loopbaanbeleid wil Delavi bouwen aan een duurzame band met het personeel, om zowel het bedrijf als de werknemer een duurzame toekomst te bieden.
Share
Delavi NV
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren