Tuinbouw
- Antwerpen

Den Berk

Berkelaar 10, 2330 MERKSPLAS

Kernactiviteiten

Als Den Berk Délice zijn wij de meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten.

Hoofdkantoor:

Merksplas

Over ons

Als Den Berk Délice zijn wij de meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Met veel passie kweken wij kwalitatieve en lekkere smaaktomaten en ontwikkelen we aangename concepten. Wij zijn een betrouwbare partner en bieden een uitstekende service met aantoonbare toegevoegde waarde. Onze ambitie is klanten 365 dagen per jaar te laten genieten!

Missie / Visie

Het is onze missie om kwalitatieve, lekkere smaaktomaten te kweken en hierrond aangename concepten te ontwikkelen zodat onze klanten hiervan 365 dagen per jaar kunnen genieten.

Visie
Bij Den Berk Délice hebben wij een gemeenschappelijke toekomstvisie, gericht op innovatie, duurzaamheid en het produceren van hoog kwalitatieve en smaakvolle tomaten. Wij zijn een betrouwbare partner die een uitstekende service biedt. Bij ons werken mensen met liefde voor het product en iedere medewerker kan zich binnen het bedrijf ontplooien. Ons bedrijf is een voorbeeld om voor te werken en om mee samen te werken.

Historie

Onze roots liggen in de 4 topbedrijven, die zich in 2015 verenigd hebben tot Den Berk Délice. Wij excelleren allen in onze eigen specialisme. Deze samenwerking telt vele troeven die Den Berk Délice dé partner bij uitstek maakt. Met een totaaloppervlakte van 44 ha tomaten telen, vermarkten en vernieuwen we het hele jaar door smaakvolle kwaliteitstomaten.

Werken bij ons

Bent u opzoek naar een (nieuwe) uitdaging en wil u graag in een jong & dynamisch team komen werken? Kijk dan regelmatig op onze website voor openstaande vacatures.
Share
Den Berk
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.