Tuinbouw, Food, industrie, Food, foodservice
- Antwerpen

Den Berk Délice

Putten 19-21, 2320 Hoogstraten

Kernactiviteiten

Bij Den Berk Délice willen we elke dag de lekkerste tomaten produceren. Gezondheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Er wordt gestreefd naar duurzame partnerrelaties. Als bedrijf willen we blijven innoveren en onszelf onderscheiden om sterk te staan in de markt van vandaag en die van morgen.

Hoofdkantoor:

Den Berk Délice
Putten 19-21
2320 Hoogstraten

Aantal landen waar bedrijf actief is

1

Over ons

Als Den Berk Délice zijn wij de meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Met veel passie kweken wij kwalitatieve en lekkere smaaktomaten en ontwikkelen we aangename concepten. Wij zijn een betrouwbare partner en bieden een uitstekende service met aantoonbare toegevoegde waarde. Onze ambitie is klanten 365 dagen per jaar te laten genieten!

Missie / Visie

MISSIE
Den Berk Délice wil de lekkerste smaaktomaten produceren. Gezondheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Er wordt gestreefd naar duurzame partnerrelaties. Als bedrijf willen we blijvend innoveren en onszelf onderscheiden, om steeds sterk te staan in de markt van vandaag, en die van morgen.

VISIE
Bij Den Berk Délice werken wij als team iedere dag aan topresultaat voor onze klanten.
Wij zijn een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en uitstekende service.
Gedreven bouwen we verder aan onze gemeenschappelijke toekomst met een hart voor onze producten.
Binnen een professionele werkomgeving stimuleren we onze medewerkers om zich te ontplooien met respect voor elkaar.

Historie

Aan de rand van de Belgische provincie Antwerpen, vlakbij de Nederlandse grens, besloten 4 toptelers in 2014 om de handen ineen te slagen. En met succes...
Den Berk Délice is ontstaan uit oprechte vriendschap en een gezamenlijke drive en ambitie, maar is in een vogelvlucht terechtgekomen door de kracht en focus die hieruit voortkwam.
Het heeft Den Berk Délice de ruimte gegeven om zowel op te schalen als te specialiseren.

Werken bij ons

Bent u op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en wil u graag in een jong & dynamisch team komen werken? Kijk dan regelmatig op onze website voor openstaande vacatures.
Share
Den Berk Délice

Recente vacatures van Den Berk Délice

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren