Tuinbouw, Landbouw, Veehouderij
- Antwerpen, - Limburg, - West-Vlaanderen

Disaghor Group

Industriestraat 8A, 8755 RUISELEDE
+3251403142

Kernactiviteiten

De sector Groenvoorziening richt zich hoofdzakelijk tot de professionele tuinaannemer, de boomkwekerij en de openbare besturen. De Land- & Tuinbouw focust op de professionele land-en tuinbouwer en de veeteler.
Disaghor is een nationale speler geworden met een totaalaanbod in de groene sector, voorzien van een goede geografische spreiding in Ruiselede, Mechelen en Munsterbilzen

Over ons

ONZE KENNIS IS UW PROFIJT:
Met deze slogan treedt Disaghor de markt tegemoet. Knowhow is hét sleutelbegrip om de bedrijfsmissie waar te maken, nl. een meerwaarde bieden voor de klanten.

Het Disaghor-team telt gemotiveerde en hoog opgeleide mensen, met een bijzonder grote vakkennis en ervaring. Zij houden een vinger aan de pols van de markt en de evolutie van de producten. Het is de basis voor gericht advies en efficiënte oplossingen voor de klantenkring.

Ook Service is een sleutelbegrip in de bedrijfsfilosofie van Disaghor. Dit zowel op vlak van advies, begeleiding, toelichtingen en transport.

De volledige organisatie is afgestemd op het uitwisselen van kennis. Disaghor heeft een vlakke, transparante structuur, waar veel aandacht uitgaat naar coaching. Elke medewerker neemt zijn verantwoordelijkheid en krijgt de kans zich te ontplooien.

Disaghor heeft een sterke toonaangevende begeleidende kracht door on the field begeleiding. De vertegenwoordigers zoeken en vinden op basis van hun knowhow oplossingen, die ze vrijblijvend voorstellen en ter plaatste bij de klant opvolgen.

Disaghor is vast van plan om in de toekomst verder te steunen op de 3 pijlers van kennis, snelheid en omvang van het aanbod.
Share
Disaghor Group
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.